illustrasjon for å tjene penger på spørreundersøkelser online
Kan man tjene penger på spørreundersøkelser på nett i 2022? Svaret er ja. Mange forventer at de skal kunne tjene flere hundre kroner i timen på dette, og vi må desverre avkrefte dette. Derimot er det absolutt mulig å få en fin ekstrainntekt gjennom å tjene penger på spørreundersøkelser på nettet en gang innimellom. Les videre og lær hvordan jeg klarte å tjene 5000,- på spørreundersøkelser på ett år!

Er du interessert i å lære hvordan man kan tjene penger på undersøkelser gjennom nettsider som Meningstorget og YouGov?

I så fall har du kommet til rett sted! I løpet av ett år klarte jeg å spare opp 100% av mitt gavebudsjett for julehandelen kun ved å gjøre en spørreundersøkelse iblant.

Jeg vil derfor i dag dele mine favorittsider for betale spørreundersøkelser på nett i tillegg til å dele noen av mine tips og triks for hvordan jeg skal gå frem for å tjene 10,000 på spørreundersøkelser i 2022.

Hva er de beste plattformene for betalte undersøkelser?

Hvis du ikke ønsker å finne de beste plattformene for betalte undersøkelser, men ønsker å lære mer om hvordan spørreundersøkelser fungerer, hvor mye du kan tjene på det og hvordan min personlige opplevelse med spørreundersøkelser har vært, kan du hoppe over til neste avsnitt.

Hvis du ønsker å komme i gang med å tjene penger på undersøkelser så som mulig, vil vi anbefale følgende plattformer:


Meningstorget

En av Norges mest populære sider for meningsundersøkelser. Her kan du gjøre undersøkelser og ta ut belønningene i form av gavekort på populære nettbutikker eller rett til din PayPal konto.


IPsos

Ipsos (i-Say) er et ledende globalt markedsundersøkelsesfirma. Ipsos ble grunnlagt i 1975 og eies og forvaltes av forskere. Ipsos gjennomfører mer enn 70 millioner intervjuer i året og betjener mer enn 5000 klienter i 100+ land rundt om i verden.


Mobrog

MOBROG ble lansert i 2011 og er en del av Splendid Research GmbH, basert i Tyskland. De hjelper startups, mellomstore og internasjonale selskaper med markedsundersøkelser for å hjelpe sine kunder å lære hva kundene ønsker seg av produkter, tjenester og merkevarer.

I gjennomsnitt betaler undersøkelser mellom 5 og 50 kr. Undersøkelser som er lengre og mer komplekse vil generelt tilby høyere kompensasjon.


Yougov

Norsk analyseinstitutt med jevnlige undersøkelser. Du tjener «poeng», som kan løses inn på Gogift.no hvor du kan velge blant over 100 kjeder. Du får 100 gratis poeng når du registerer deg hvis du melder deg inn gjennom vår partnerlink her.


Hvorfor betaler firmaer meg for min mening?

Det er viktig for bedrifter å få tilbakemelding fra sine målgrupper. Din mening om deres produkter og tjenester er svært viktig for dem fordi det hjelper dem med å forstå hva folk liker og hva de ikke liker. Dette hjelper dem med å målrette sitt arbeid, og kan effektivt tjene mer penger fordi de får målrettet strategien så de kan tjene mer penger.

Det er her betalte spørreundersøkelser kommer inn i bildet. Bedrifter betaler deg penger for å få dine meninger. Du tjener penger på å dele din mening, og virksomheten får verdifull informasjon. Det er en vinn-vinn situasjon.

Selv om spørreundersøkelser ser ut som noe det er lite penger i, er realiteten at det er en svært populær og vanlig måte som brukes av bedrifter for å få tilbakemeldinger fra kunder. Faktisk bruker internasjonale selskaper mer enn en milliard dollar i året på denne type forskning for sin virksomhet.

Alle som leser dette innlegget kan få en liten bit av disse milliardene! Noen av disse selskapene lar deg ta ut pengene til PayPal, noen ganger gavekort og noen ganger vil de sende deg et nytt produkt for å teste som du deretter kan beholde.

Merk! Det faktum at du svarer på spørsmål betyr ikke at du trenger noen spesielle ferdigheter, kvalifikasjoner, utdanning og så videre. Alt du trenger å gjøre er å dele din mening om produkter eller tjenester.

Illustrasjonsvideo som viser hvordan konseptet for betalte spørreundersøkelser fungerer.

Hvor mye kan du tjene på spørreundersøkelser?

Du har sikkert sett mange annonser om dette på nettet, med tiltrekkende titler som «tjen 300 kr,- i timen på spørreundersøkelser».

Stemmer dette?

Nei, du tjener i de fleste tilfellene vil du ikke tjene 300 kroner i timen på spørreundersøkelser. Men det er ikke helt bortkastet tid heller, for det meste har jeg tjent mellom 100-150 kroner i timen.

Men, det er fordi jeg velger de beste undersøkelsene, hvis jeg ser undersøkelser som betaler dårlig, holder jeg meg unna.

I løpet av ett år tjente jeg 5000 kr. Det er ikke allverdens, men det er fremdeles gode penger! Jeg har brukt mye av min tid for spørreundersøkelser da jeg ikke hadde noe annet å gjøre, f.eks. satt i bussen, under pauser på trening osv.


Hvordan kan jeg tjene penger på undersøkelser på nett?

For å tjene mest mulig, og få mest verdi ut av din tid, er det lurt å registrere seg på flere plattformer, men for å holde artikkelen enkel, fokuserer vi kun på Meningstorget i denne artikkelen, ettersom det er en av Norges mest populære og best betalende sider for meningsundersøkelser.

Du kan registrere deg på Meningstorget her.


Guide for å tjene penger på meningsundersøkelser

Her er noen tips for å tjene penger på spørreundersøkelser på nett:

1. Sett opp en ny e-postkonto

Opprett en ny e-postkonto bare for undersøkelsene. Deretter bruker du denne e-posten til å registrere deg for dem alle. Dette vil holde din personlige e-post fri for spam og gjøre det enklere å administrere undersøkelsene gjennom en separat e-postkonto.


2. Tjen penger på meningsundersøkelser i fritiden

Når jeg slapper eller kjeder meg pleier jeg ofte å fullføre en undersøkelse eller to. Jeg anbefaler at du bruker tid på betalte spørreundersøkelser mens du ser på TV om kvelden eller under andre tider av dagen hvor du holder på med noe som krever lite fokus. Spørreundersøkelser trenger ikke all verdens fokus, så mange klarer enkelt å jobbe med dem mens du ser på tv. Hvis har en slapp dag hvor du ikke gjør noe, kan du ikke like greit tjene penger på det?


3. Husk at det tar tid

Når du registrerer deg for å ta undersøkelser, kan du ikke kvalifisere for hver undersøkelse. På noen plattformen vil du faktisk kan bare bli kvalifisert for 1 av 10 undersøkelser som du søker på. Dette kan være nedslående for noen, men fortsette å prøve!


4. Vær ærlig

Når du holder på med en undersøkelse, burde du være ærlig om alt. Ikke si at du er en 20 år gammel mor når du er faktisk en 65 år gammel bestemor. Selskapene som betaler for undersøkelsene er ute etter ærlige tilbakemeldinger for deres produkter, tjenester og selskaper fra visse aldersgrupper. Ved å være ærlig, vil du få den perfekte undersøkelsen for deg og deretter få flere tilbud.


5. Ha det gøy

Viktigst av alt, ha det gøy! Siden du bare holder på med dette på fritiden, kan du ikke bli skuffet eller opprørt over at du ikke tjener mange tusen i året.


Andre måter du kan tjene penger på nett

Hvis tjene penger på å spørreundersøkelser ikke gir deg nok penger, og du er klar for nye utfordringer, kan du vurdere noen av de andre alternativene vi har skrevet om nedenfor om å tjene penger på nett:

Hvordan Tjene Penger På Blogg

Tjen Penger På Dropshipping

Tjen Penger På Skrivejobber

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her