Tjen Penger på Skrivejobber

Tjen penger på frilansoppdrag som tekstforfatter.

Enten det er artikler eller produktbeskrivelser, er det så mange selskaper, merkevarer, nettsideeiere og enkeltpersoner som ser etter skriftlig innhold.

Og de er villige til å betale deg for det.

Hvis du vet hvordan du skal strukturere en tekst og skriver med god grammatikk, kan du tjene penger på å skrive innhold.

Du kan starte med «content websites». Dette er plattformer som samler forfattere med klienter som trenger artikler og annet innhold skrevet.

En av de mest populære av denne typen er IWriter. Her kan alle enkelt få sjansen til å prøve seg som skribenter. Platformen er basert på et vurderingssystem, hvor du starter på bunnen med lav betaling. Etterhvert som du har fått erfaring og positive tilbakemeldinger på platformen stiger du i rankene, og får mer og mer betalt per artikkel.

Platformen ovenfor er god for å komme i gang og få erfaring, men plattformer av denne typen betaler stort sett ikke så bra.

Av den grunn vil mange gå videre til å å finne private kunder på nettsteder som Fiverr og Freelancer.

Hvor mye kan du tjene med skrivejobber?

Ifølge tall fra PayScale.com kan frilansforfattere tjene alt fra 100 til 550 kr i timen, med gjennomsnittlig timepris på ca. 250 kroner.

La oss si at du tjener 200 kr i timen. Du trenger bare å jobbe 10 timer i måneden, rundt to timer i uken, for å tjene 2000 kr ekstra i måneden!

Forfattere betales ikke alltid hver time – mange betales per ord eller per artikkel. Hvor mye du tjener per ord eller artikkel kan variere ganske drastisk også.

Du kan tjene så lite som 50 kr per artikkel, eller så mye som 5000 kr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *