Ekspertene spår at 2023 blir året da forholdene i kryptomarkedet endelig begynner å lette. Dette etter de mange urolige hendelsene i 2022 da forholdene i bjørnemarkedet tok godt tak og visket bort milliarder av verdier fra valutaer over hele linja.

Selv om en retur til et fullt oksemarked som i 2021 er lite sannsynlig i 2023, har gjenopprettelsen av Bitcoin (BTC) til over $ 20 000 ført til at flere andre kryptoaktiva har sett avkastning i begynnelsen av 2023. Faktisk er mange kryptovalutapriser fortsatt lave nok for kryptoentusiaster til å hente betydelig avkastning i løpet av de kommende månedene og før neste Bitcoin-halveringsprosess neste år.

Her er de 12 beste digitale valutatokens å kjøpe nå i 2023 for betydelig avkastning innen slutten av året og videre:

·         Chancer (CHANCER)

·         AltSignals (ASI)

·         Metacade (MCADE)

·         Ethereum (ETH)

·         Binance Coin (BNB)

·         Cardano (ADA)

·         Ripple (XRP)

·         Solana (SOL)

·         Shiba Inu (SHIB)

·         Polygon (MATIC)

·         Dogecoin (DOGE)

·         Chainlink (LINK)

Innholdsfortegnelse gjem

Chancer — En desentralisert app for å forutsi markedsutviklingen revolusjonerer betting

Hva er Chancer?

Chancer er en ny blokkjededrevet app som muliggjør Web3-betting og er verdens første desentraliserte app som forutsier markedsutviklingen. Chancer skiller seg fra tradisjonelle betting-sider ved ganske enkelt å fjerne disse sidene og legger alt som har med betting å gjøre i hendene på plattformens brukere. Plattformen lar brukere spille private spill med venner og familie, eller offentlige satsninger på store begivenheter som Superbowl eller Champions League-finalen. Det siste alternativet gjelder altså for arrangementer som hvem som helst kan satse på, med potensial til å gå viralt. Chancer sin appell ligger i det faktum at brukere har full kontroll over innsatsene sine og kan delta i et fellesskap i Web3 uten å tape mot en betting-side. Det er et aspekt som sannsynligvis vil tiltrekke seg mange sports- og betting-entusiaster. Tillegget av krypto gjør prosjektet enda mer spennende, ettersom investorer potensielt kan tjene store summer hvis de kjøper tokenet til rett tid.

Grunner til at du bør vurdere å kjøpe CHANCER

Alle innsatser på systemet plasseres i CHANCER-tokens, noe som gjør at Chancer har mulighet til å skyte opp i pris og dermed belønne tidlige investorer med høye gevinster. Gitt at størrelsen på gambling- og bettingindustrien var på omtrent 63,53 milliarder dollar i 2022, har Chancer et stort potensial for å ta av og potensielt bli en lønnsom investering.

Chancer vil også skille seg ut fra mange andre aktører gjennom evnen til å kommunisere i sanntid ved hjelp av Google-drevet WebRTC. Chancer-fellesskapet kan ganske enkelt dra nytte av live streaming. I tillegg vil plattformen ha objektive markedsmoderatorer som vil sikre at alle resultater er nøyaktige og rettferdige for alle involverte parter.

Fordelene stopper ikke der. Chancer tror på å belønne sine brukere og vil derfor tilby CHANCER-tokens til bruk på plattformen i tillegg til å tilby en Share2Earn-ordning, staking og rabatterte avgifter for de som skaper og deltar på markedet. Disse funksjonene gjør det kostnadseffektivt for de som bruker plattformen ofte. En annen måte å tjene en passiv inntekt på via Chancer er å bli en nodevalidator. CHANCER kan være en god investering for de som ønsker å tjene og bli belønnet for bare å delta.

Risikoer ved å investere i CHANCER

Det er en åpenbar risiko ved å investere i nye kryptovalutaprosjekter som CHANCER, som er i ferd med å lansere sitt presale. Men med tanke på størrelsen på bransjen og appellen i at det ikke er noe hus eller bookmakere å tape for, kan Chancer ha en lukrativ fremtid for både betting-entusiaster og investorer.

>>> Du kan delta i Chancer forhåndssalg her <<<

AltSignals – lederen av tradingsignaler omfavner kraften til AI

Hva er AltSignals?

AltSignals er en veletablert bransjeledende leverandør av tradingsignaler som utvikler den mest avanserte AI-teknologien for å gi brukere markedsanalyse for å maksimere tradingeffektivitet og dermed resultater.

Plattformens AltAlgo™-indikator vil etter hvert bli drevet av det nye ActualizeAI-drevne trading-verktøysettet som kombinerer flere av de nyeste AI-aktiverte teknologiene og lar brukere få tilgang til de mest oppdaterte tradingsignalene. ActualizeAI vil bruke maskinlæring, prediktiv modellering og naturlig språkbehandling (NLP) for å gjennomsøke markeder døgnet rundt og gi brukerne best mulig tradingsinformasjon.

AltSignals øker tilbudet sitt med utgivelsen av sitt opprinnelige ASI-token sammen med AI Members Club. ASI-tokenet vil gi medlemmer eksklusiv tidlig tilgang til lukrative presale og privatsalg-muligheter på tvers av Web3-sektoren. Dette er bare en av de mange fordelene som er åpne for ASI-mynteiere.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe ASI

ASI sitt token-presale er en av de mest spennende ICO-ene i 2023. Med token-presale som lanserer til en pris på bare $ 0.0012 per token, tilbyr ASI et enormt potensial, og det samme gjør AltSignals som den ledende leverandøren av nøyaktige AI-aktiverte tradingsignaler på markedet.

ASI-fellesskapet vil dra nytte av den massive støtten fra en allerede etablert og svært pålitelig plattform som mest sannsynlig inspirerer tokenprisen, som vil stige fra $ 0.012 til $ 0.02274 under presale, og eksperter spår at den kan se en betydelig økning når den treffer børser som Uniswap.

Risiko ved investering i ASI

Det er åpenbart en risiko ved å investere i nye kryptovalutaprosjekter som ASI under presale-stadiet, men som det nye tokenet til en allerede etablert tradingsignalindikator, har markedskreftene mye lavere innvirkning, noe som betyr at eventuelle bjørnemarkeds-forhold forhåpentligvis vil ha en ubetydelig effekt på prisene sammenlignet med mindre etablerte prosjekter.

>>> Du kan delta i AltSignals forhåndssalg her <<<

Metacade (MCADE) – beste nye GameFi-mynt

Hva er Metacade?

Metacade er et av de mest spennende splitter nye kryptoprosjektene som tar sikte på å bringe spillentusiaster sammen med kryptofans på ett sted. Denne virtuelle online arkaden er et Ethereum-basert prosjekt som vil være vert for det mest omfattende utvalget av klassiske arkadetitler sammen med de nyeste, mest innovative spilltitlene som utelukkende bruker Web3-teknologi og uovertruffen play-to-earn (P2E)-mekanikk.

I tillegg til det store utvalget av spilltitler og enestående play-to-earn-mekanikk, plasserer Metacade fellesskapet i sentrum av planene sine om å posisjonere seg i forkant av GameFi-kryptofellesskapet. MCADE-tokeneiere vil bli gitt den verdifulle nytten av å få tilgang til ulike muligheter for å tjene belønninger, som for eksempel Create2Earn, Compete2Earn og Work2Earn. Hvert initiativ gjør det mulig for brukere å samhandle med huben på forskjellige måter og tjene kryptobelønninger.

Grunnen til at du bør du vurdere å investere i MCADE-tokenet?

Metacade sin opprinnelige MCADE-token er en interessant investeringsmulighet.  Gjør myntens utmerkede tokenomics og høye nivåer av innebygd nytteverdi den til et attraktivt tillegg til enhver kryptoportefølje.

På samme måte vil den banebrytende Metagrants-ordningen som tilbyr finansiering for utviklere som ønsker å lage nye titler eksklusivt for Metacade, potensielt drive vekst på plattformen og stimulere hele krypto-gaming-industrien.

I tillegg kan utviklere sende inn søknad om å motta finansiering som fellesskapet stemmer på. Ideene som får mest støtte har mulighet for å gå i produksjon, noe som betyr at fellesskapet har myndighet til å se spillene de ønsker å spille bli en realitet. Som sådan er MCADE en spennende og unik krypto å kjøpe.

Risiko ved investering i MCADE

Med en fast tilførsel av tokens og Metacade sine mange fordeler som når et bredere publikum, kan etterspørselen etter MCADE-tokenet øke og samtidig presse opp prisen. Selvfølgelig er Metacade som mange andre kryptoaktiva påvirket av generelle markedssvingninger, og investorer bør gjøre undersøkelser før de investerer i en hvilken som helst kryptovaluta.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Metacade her <<<

Ethereum (ETH) – blokkjede-gigant med spennende nye oppdateringer

Hva er Ethereum?

Bortsett fra Bitcoin er Ethereum den mest populære mynten etter markedsverdi og er fortsatt verdens ledende blokkjedeleverandør. Det er en desentralisert kjede med åpen kildekode med utmerket funksjonalitet for smarte kontrakter som lar brukere enkelt bygge desentraliserte applikasjoner (dApps).

Ethereum har funnet sin posisjon som den ledende blokkjedeleverandøren som er truet av nyere lag 1 blokkjeder, med sin originale lag 1 proof-of-work (PoW) konsensus som har vist seg kostbar, ineffektiv og treg sammenlignet med nyere, mer moderne plattformer. Ethereum-utviklere forbedret mange av disse problemene i 2022 med Shanghai-oppgraderingen som ga en overgang til den mye mer håndterlige proof-of-stake-mekanismen (PoS).

Grunnen til at du bør vurdere å investere i ETH

ETH sin nylige økning i verdi reflekterer en generell forbedring i globale kryptovalutamarkeder, men kan også tilskrives den vellykkede lanseringen av Ethereum 2.0. Ethereum hevder at overgangen til en proof-of-stake konsensusmekanisme reduserer energibruken med rundt 99.95 % sammenlignet med den forrige PoW-konsensusmekanismen, og dermed gjør ETH til et mye mer attraktivt forslag sammenlignet med andre kryptoer. Gassavgiftene har imidlertid holdt seg høye.

Ytterligere utviklinger står i kø for lansering i 2023 og 2024, som for eksempel en ny sharding-mekanisme som vil utvide Ethereum-nettverkets datalagringskapasitet, øke skalerbarheten og kutte transaksjonsgebyrer. Disse nye funksjonene ser ut til å sementere Ethereum sitt økosystem som en av verdens ledende kryptoaktiva i årene som kommer.

Risiko ved investering i ETH

Den nære koblingen av Ethereum sitt økosystem til Bitcoin gjør det til en av de mest motstandsdyktige myntene til generelle markedssvingninger, noe som betyr at prisen på ETH er mindre betydelig påvirket under nåværende bjørnemarkeds-forhold. Flere globale myndigheter vurderer å innføre regulering av kryptomarkeder. Enhver regulering som kveler friheten til de største kryptovalutaene bortsett fra Bitcoin, som Ethereum, kan ha en negativ innvirkning på prisen på ETH. 

Binance Coin (BNB) – smartkjede støttet av sentralisert børsgigant

Hva er Binance Coin?

Binance er best kjent som den dominerende sentraliserte kryptobørsen, som er vert for det høyeste tradingvolumet av globale transaksjoner. Men ved siden av børsen har Binance brukt betydelige summer på å utvikle sitt økosystem for å produsere sin egen blokkjede, Binance Smart Chain. Kryptovalutaen opprettet av Binance kalles BNB, som er det opprinnelige tokenet til blokkjeden.

Med støtte fra en kryptogigant i Binance, har Binance Smart Chain kommet langt på kort tid. Binance Smart Chain er betydelig mer sentralisert enn andre, som for eksempel Ethereum, men tilbyr transaksjonsgebyrer fra så lave som $ 0.02 og raske sperretider. Dette har gjort Binance sin blokkjedeteknologi enormt populær med flere nye prosjekter, fra desentraliserte kryptovalutabørser til non-fungible tokens (NFT-er).

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe BNB

Binance Smart Chain har utmerket funksjonalitet for å støtte smarte kontrakter, som flere eksisterende prosjekter allerede har tatt i bruk. Med sine lave gassavgifter ser dette ut til å gjøre kjeden til et stadig mer populært destinasjon for flere nye prosjekter i årene som kommer.

BNB-tokeneiere har mulighet til å satse sine BNB-mynter, og tilbyr også muligheten til å tjene belønninger ettersom myntene deres støtter transaksjoner på plattformen. Denne rimelige, effektive og sikre veien til markedet for utviklere kan gi utmerket avkastning for investorer i BNB. Selv om BNB allerede har en høy markedsverdi, er det et betydelig potensial for stor avkastning, spesielt ettersom Binance Smart Chain stimulerer vekst i kryptoindustrien.

Risiko ved investering i BNB

Binance sin sterke markedsverdi og rom for vekst gjør det til et attraktivt perspektiv for investorer som foretrekker å kjøpe en etablert mynt. Imidlertid gir Binance sitt flerlags-tilbud større risiko for devaluering. Ikke bare under bjørnemarked-forholdene som rammer kryptomarkedene, men hvis en del av deres økosystem svikter vil tilliten til hele Binance-økosystemet få et betydelig slag.

Cardano (ADA) – svært skalerbart blokkjedenettverk

Hva er Cardano?

Skapt av den tidligere medgründeren av Ethereum, Charles Hoskinson, er Cardano en blokkjede bygget på å løse noen av begrensningene til Ethereum nevnt nedenfor. Hoskinson og utviklingsteamet utførte grundige undersøkelser ved utformingen av Cardano, som alle har blitt peer-vurdert av akademikere for å sikre kvaliteten på kodingen og plattformfunksjonaliteten.

To av de betydelige begrensningene til Ethereum som Cardano tilbød alternativer til, er hastigheten og kostnadene som transaksjoner valideres med via deres proof-of-stake-konsensusmekanisme sammenlignet med ETH sin uhåndterlige proof-of-work-konsensus. I tillegg tillater Cardanos lagdelt arkitektur som inneholder Cardano Settlement Layer (CSL) og Cardano Computation Layer (CCL), transaksjonsbehandling og vert for desentraliserte apper som kan deles opp i forskjellige nettverk.

Denne flerlagstilnærmingen gir utviklere betydelig større skalerbarhet og fleksibilitet samtidig som den reduserer datakraften som kreves for å utvinne blokker, noe som fører til større desentralisert nettverkskontroll.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe ADA

Den revolusjonerende naturen til Cardano sin blokkjedeteknologi bygget raskt opp en lojal og dedikert tilhengerskare, noe som gjør den til en av de mest aktive lag 1-plattformene for dApp-utvikling. Med kryptovalutaprosjekter som spenner fra non-fungible tokens til desentraliserte finansieringsløsninger, stoler utviklere på Cardanos plattform som en av de mest sikre og fleksible, til tross for Ethereum sine nylige nye utgivelser.

Dette gryende omdømmet tiltrekker stadig flere utviklere til plattformen for å bygge nye prosjekter, noe som fører til en potensiell trinnendring i antall transaksjoner som utføres på plattformen og en økning i prisen på ADA.

Risiko ved investering i ADA

Det er noen få synlige trusler i horisonten for Cardano, til tross for den fortsatt høye profilen og tilbud av høy kvalitet. Med Ethereum-nettverket som jobber i takt med å utvikle nye funksjoner, kan utviklere vende seg bort fra Cardano til fordel for blokkjede-behemoth.

I tillegg kan ADA sin høye totale markedsverdi begrense avkastningen for investorer, hovedsakelig mens mange av prosjektene den er vert for er i de tidligere stadiene av utviklingen.

Ripple (XRP) – topp krypto for banker

Hva er Ripple?

Ripple er en velkjent desentralisert finansløsning etablert i 2012 som bruker sin egen RippleNet-plattform for å lette internasjonale betalinger over landegrensene. Den opprinnelige valutaen XRP-tokenet gir likviditet til systemet og som brovaluta for å generere inntekter ettersom Ripple ser ut til å ta på seg det relativt dyre og tidkrevende SWIFT-systemet.

XRP sementerer seg selv blant de ti beste kryptovalutaene etter markedsverdi. Med flere store støttespillere som store globale banker som drar nytte av Ripple for å drive internasjonale betalinger til betydelig lavere kostnader og med transaksjonstider i løpet av sekunder, i stedet for potensielt mange dager.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe XRP

Mange investorer har blitt skremt av det pågående søksmålet anlagt av US Securities and Exchange Commission mot Ripple, som utfordrer XRP-tokenets gyldighet som en desentralisert kryptovaluta og om den er en sikker. Imidlertid fortsetter globale finansgiganter å strømme til Ripple, og støtter plattformen som gjør det mulig for utviklere å ha uovertruffen tilgang til noen av de mest omfattende bankgigantene over hele verden.

Denne støtten, sammen med Ripple sitt eksisterende lojale og dedikerte fellesskap, har overbevist mange om at søksmålet vil gå i Ripples favør. Hvis det er tilfelle, forventer analytikere at prisen på XRP vil skyte i været ettersom flere kunder henvender seg til Ripple som et alternativ til status quo.

Risiko ved å investere i XRP

Ripple sin største potensielle styrke er også den viktigste risikoen. Selv om den høye eksisterende markedsverdien kan begrense Ripple-investorerenes avkastning, er den viktigste trusselen hva utfallet av søksmålet mot Ripple vil få, og dermed innvirkningen på XRP-prisen.

Med en avgjørelse som forventes senere i 2023, kan denne virkningen realiseres før heller enn senere.

Solana (SOL) – enestående lag 1-protokoll fortsetter å trives

Hva er Solana?

Solana er en lag 1 proof-of-stake blokkjedeleverandør utviklet på samme måte som Cardano for å utfordre Ethereum sitt monopol som en desentralisert protokollleverandør, samtidig som den tilbyr løsninger på noen av problemene utviklere står overfor når de bruker Ethereum sin blokkjede.

Den betydelige forskjellen mellom Solana og Cardano er den banebrytende bruken av proof-of-history konsensusmekanisme sammen med proof-of-stake for å tilby utmerket skalerbarhet og fleksibilitet samtidig som den viser seg billigere, raskere og med en langt større transaksjonskapasitet enn spesielt Ethereum. Solana er en av de største utfordrerne til Ethereum sitt overveldende grep om blokkjede-universet.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe SOL

Solana sitt nettverk drives av det opprinnelige tokenet (SOL) og har blitt den foretrukne kjeden for mange kryptovalutaprosjekter de siste årene. En av de største bruksområdene av Solana har vært innen digital eiendom, et område der Ethereum fortsatt regjerer, men hvor Solana sin ekstra skalerbarhet gir et overbevisende alternativ for utviklere.

SOL er en mynt som ser ut til å ha betydelige muligheter for å øke markedsverdien i løpet av de kommende årene for å utfordre Cardano, spesielt hvis den fortsetter å tiltrekke seg et stadig økende antall nye prosjekter og utviklere til plattformen. Etter hvert som disse nye prosjektene modnes vil verdien av SOL vokse, noe som gjør den til en utmerket langsiktig investering.

Risiko ved investering i SOL

Selv om Solana har forstyrret blokkjede-universet har den til tider vist seg å være sin egen verste fiende. Ved flere anledninger har nettverket blitt tvunget til å stoppe helt for å løse problemer. En svikt på lang sikt med å løse disse problemene og gi utviklere et stabilt nettverk, vil til slutt resultere i at prosjekter vil henvende seg andre steder for sine smarte kontrakter-konsensus.

Shiba Inu (SHIB) – beste valuta for ETH-20 meme-mynter

Hva er Shiba Inu?

Shiba Inu er et meme-mynt-blokkjedeprosjekt som henter inspirasjon fra Dogecoin. Den har utviklet et eget spirende og lidenskapelig supporterfellesskap. Som et resultat har den opprinnelige SHIB-mynten prestert over all forventning. Den får nå gjennomslag som et styringstoken etter å ha utviklet en plattform som lar brukere delta i sin desentraliserte finans3-løsning.

Selv om meme-mynter ofte har en begrenset appell til kryptofans og noen ganger mangler virkelig nytteverdi, har SHIB holdt fast ved sine prinsipper og prestert stoisk under bjørnemarkedet i 2022. Den har ridd på bølgene av ekstrem volatilitet for å holde seg fast blant topp 20 kryptovalutaer etter markedsverdi.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe SHIB

Mens mange kryptoinvestorer fortsatt er skeptiske til verktøyet som tilbys av SHIB sin opprinnelige kryptovaluta, ved siden av andre mynter med lav verdi, hevder fansen at SHIB er en utmerket mynt tilgjengelig til en betydelig rabatt, spesielt nå som Shiba Inu har laget en DeFi-løsning for å fylle tomrommet av tokens med nytteverdi.

I tillegg høster SHIB fordelene av implementeringen på Ethereum-blokkjeden, som gir sikkerhet, stabilitet og økt funksjonalitet takket være Ethereum sin overgang til proof-of-stake-konsensus.

Risiko ved investering i SHIB

I motsetning til optimismen som vises av SHIB sin dedikerte legion av følgere, peker skeptikere på den svært flyktige naturen til meme-mynter i kryptovalutamarkeder, med betydelige topper og bunner i prisytelse. Selv om Shiba Inu vil stabilisere denne volatiliteten med sin DeFi-løsning, er det en risiko for at den har satset alt på én hest uten noen garanti for suksess.

Polygon (MATIC) – transformativ blokkjedeteknologi muliggjør interoperabilitet

Hva er Polygon?

Polygon, tidligere Matic Network, er en lag 2 blokkjedeløsning som nyter støtte fra de store kryptonavnene Coinbase og Binance. Den er satt opp for å stimulere kryptoadopsjon ved å løse de pågående skalerbarhetsproblemene på blokkjeder. Polygon oppnår dette ved å kombinere Plasma Framework og proof-of-stake konsensusmekanisme.

Som et resultat hevder Polygon at opptil 65 000 transaksjoner per sekund er oppnåelige på en av sidekjedene og blokkerer bekreftelsestider på mindre enn to sekunder. Denne sidekjede-funksjonen tillater interoperabilitet og potensial til å huse ubegrensede desentraliserte apper på nettverkene deres uten å gå på akkord med nettverksytelsen.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe MATIC

Polygon sin opprinnelige MATIC-mynt er godt etablert på topp 10-listen over valutaer etter markedsverdi. Den ser ut til å forbli der i overskuelig fremtid ettersom Polygon har dannet partnerskap med innflytelsesrike navn, inkludert Disney.

I tillegg gjør lanseringen av en kraftig ny løsning designet for å forbedre skalerbarheten for Ethereum-blokkjeden MATIC den til et enda mer fristende prospekt for kryptoinvestorer som søker god avkastning i 2023 og videre.

Risiko ved investering i MATIC

Som med enhver blokkjede-skaleringsløsning, har investering i MATIC en liten risiko. For det første har den allerede en ganske høy markedsverdi, selv om de fleste analytikere fortsatt ser et godt vekstpotensial. I tillegg er markedet for blokkjede-skaleringsløsninger stadig mer konkurransedyktige, så det er et intenst press på Polygon for å ligge i forkant med sine alternativer for skalerbarhet. Polygon-teamet har imidlertid en fordel i lag 2-løsninger.

Dogecoin (DOGE) – beste investering i meme-mynt

Hva er Dogecoin?

Dogecoin er en sjeldenhet i kryptoverdenen og et prosjekt med sans for humor. Opprinnelig utviklet som et morsomt alternativ til Bitcoin sin gullstandard, har Dogecoin utviklet et rykte som et tilgjengelig og hyggelig inngangspunkt for nybegynnere innen krypto. I løpet av de siste årene har DOGE fått en enorm og dedikert tilhengerskare, inkludert Elon Musk.

Selv om det har vært lite utvikling i løpet av denne perioden på prosjektet, tror mange – inkludert Musk – at det er flere overbevisende bruker-cases for Dogecoin å undersøke i de kommende årene. Disse alternativene inkluderer å bli et alternativ til fiat-valuta og levere smarte kontrakter.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe DOGE

Hvis støtten til Elon Musk ikke er god nok grunn til at du vil kjøpe DOGE, så er en en av de billigste myntene etter verdi, men på topp 10 etter markedsverdi. Ryktene om at Dogecoin kan bytte til proof-of-stake i fremtiden kan være en god grunn for de som er fokusert på miljøhensyn og gi mynten et løft.

I tillegg fortsetter Dogecoin å være et utmerket inngangspunkt for nye kryptofans samtidig som den opprettholder sin status som et godt etablert prosjekt, noe som betyr at den vil eksistere i det lange løp.

Risiko ved investering i DOGE

Mynter som DOGE er svært flyktige og reagerer på innfall og lyst til markedskreftene mer enn andre prosjekter. I tillegg bidrar den høye markedsverdien og den enorme tildelingen av mynter til å holde DOGE-prisen lavere enn et fast tilbud ville gjort. Dette, og den lave nytteverdien knyttet til Dogecoin, holder et tak på avkastningen for de som investerer i DOGE.

Chainlink (LINK) – sikring av on-chain data

Hva er Chainlink?

Chainlink er et prosjekt som bruker sitt opprinnelige token (LINK) for å muliggjøre økonomiske insentiver som tillater trustless datainnhenting via sitt desentraliserte orakelnettverk (DON) og gir en løsning på det som er kjent som orakelproblemet. Selv om Chainlink er vert på Ethereum-blokkjeden er den kjedeagnostisk, og lar desentraliserte applikasjoner og smarte kontrakter få tilgang til data utenfor blokkjeden.

Denne løsningen på et enormt problem med blokkjedeteknologi ettersom Chainlink har dannet en rekke partnerskap, spesielt på tvers av DeFi-lånere og desentraliserte finansbørser som raskt har oppdaget mulighetene ved å utnytte denne teknologien.

Grunnen til at du bør vurdere å kjøpe LINK

LINK sitt kryptotoken spiller en iboende rolle i Chainlink sin funksjonalitet, noe som betyr at det er en mynt som gir eiere noen av de viktigste nyttenivåene til enhver kryptovaluta. Forsøk med den internasjonale betalingsgiganten SWIFT har gitt positive resultater, og potensielt åpnet Chainlink for å spille en enorm rolle i globale finansielle betalinger i årene som kommer.

I tillegg vil etterspørsel av blokkjededata bare vokse i årene som kommer. Chainlink sin tidlige drift i denne sektoren vil sannsynligvis ha en seismisk effekt på verdien av LINK ettersom dette behovet fortsetter å vokse. Dette gjør LINK til en utmerket krypto å investere i for 2023.

Risiko ved investering i LINK

Som et veletablert prosjekt med allerede er velkjente fordeler, er Chainlink avhengig av et stadig økende antall høyprofilerte partnerskap for å fortsette veksten. Mens SWIFT-partnerskapet er et utmerket utgangspunkt, kan alternativer true Chainlink når andre globale finansinstitusjoner kommer inn på markedet.

FAQ: Ofte stilte spørsmål om krypto

Hva er kryptovalutaer?

Kryptovalutaer er digitale eiendeler som bruker krypteringsteknologi for å verifisere transaksjoner under sikre forhold ved hjelp av kryptografi. Denne teknologien leveres av blokkjeder, et distribuert hovedbok-system som muliggjør transaksjoner validert av et nettverk av datamaskiner.

Noen kryptovalutaer er desentraliserte og og mange flere har den ambisjonen, noe som betyr at en sentralbank, regjering eller annen sentral myndighet ikke kontrollerer dem.

Hva er krypto-presale?

Presale av krypto, ofte kjent som ICO, er en metode kryptoprosjekter bruker for å få inn penger før de tilbyr myntene sine til publikum på kryptobørser.

Under presale-prosessen tilbyr et prosjekt et begrenset antall mynter til en utvalgt gruppe kryptovaluta-investorer til en fast pris, ofte til en betydelig rabatt. De innsamlede midlene støtter prosjektets utvikling og belønner tidlige investorer med større potensiell avkastning når mynten blir børsnotert.

Hvilken krypto vil eksplodere i 2023?

Det er alltid vanskelig å forutsi fremtiden. Imidlertid foretrekkes presale av kryptoaktiva som har en stram prosjektplan, høy token-nytteverdi og utmerket potensial til å bli en leder i sin valgte sektor av investorer som ser etter den påfølgende eksponentielle veksten av kryptoaktiva. 

Hva er den beste kryptoen å kjøpe i løpet av 2023?

Nøkkelen til å finne de beste kryptovalutaene å investere i for 2023 er den samme som for hvert år – finne de potensielt beste prosjektene til den laveste myntverdien. Prosjekter som gjør det mulig for utviklere å bygge og utvikle økosystemet vil oppmuntre til kontinuerlig vekst de kommende årene. Enhver kryptovaluta som inkorporerer stabile vekstplaner i veikartet vil nesten alltid være en av de beste kryptoene å kjøpe.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her