Hjem Personvernerklæring

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://venaas.no

Ditt privatliv er viktig for oss.

Det er Venaas sin policy å respektere personvernet ditt med hensyn til all informasjon vi kan samle inn under driften av nettstedet vårt. Disse personvernreglene gjelder for https://venaas.no (heretter «oss», «vi» eller «Venaas»). Vi respekterer ditt privatliv og er forpliktet til å beskytte personlig identifiserbar informasjon du kan gi oss via Nettstedet. Vi har vedtatt denne personvernpolitikken («Personvernpolitikk») for å forklare hvilken informasjon som kan samles inn på nettstedet vårt, hvordan vi bruker denne informasjonen, og under hvilke omstendigheter vi kan gi opplysningene til tredjeparter. Denne personvernreglene gjelder bare for informasjon vi samler inn via Nettstedet, og gjelder ikke for vår samling av informasjon fra andre kilder.

Denne personvernpolitikken, sammen med vilkårene og betingelsene som er lagt ut på nettstedet vårt, angir de generelle reglene og retningslinjene for bruk av nettstedet vårt. Avhengig av aktivitetene dine når du besøker nettstedet vårt, kan du bli pålagt å godta ytterligere vilkår og betingelser.

Besøkende på nettstedet

Som de fleste nettoperatører samler Venaas ikke-personidentifiserende informasjon av den typen som nettlesere og servere vanligvis stiller til disposisjon, for eksempel nettlesertype, språkvalg, referanseplass og dato og klokkeslett for hver forespørsel om besøkende. Venaas formål med å samle inn ikke-personidentifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan Venaas besøkende bruker sitt nettsted. Fra tid til annen kan Venaas frigjøre ikke-personlig identifiserende informasjon samlet, for eksempel ved å publisere en rapport om trender i bruken av nettstedet.

Venaas samler også potensielt personlig identifiserende informasjon som IP-adresser for innloggede brukere og brukere som gir kommentarer på https://venaas.no blogginnlegg. Venaas avslører bare innlogget bruker og kommenterer IP-adresser under de samme omstendighetene som den bruker og avslører personlig identifiserende informasjon som beskrevet nedenfor.

Annonser

Annonser som vises på nettstedet vårt, kan leveres til brukere av annonseringspartnere, som kan angi informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene tillater at annonseserveren gjenkjenner datamaskinen hver gang de sender deg en online-annonse for å kompilere informasjon om deg eller andre som bruker datamaskinen. Denne informasjonen gjør at annonsenettverkene blant annet kan levere målrettede annonser som de tror vil være mest interessante for deg. Denne personvernpolitikken dekker bruk av informasjonskapsler fra Venaas og dekker ikke bruk av informasjonskapsler av noen annonsører.

Linker til eksterne domener

Vår nettside kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene og vilkårene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder, produkter eller tjenester.

Statistikk

Venaas kan samle statistikk om oppførselen til besøkende på sin nettside. Venaas kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Venaas avslører imidlertid ikke din personlig identifiserende informasjon.

Affiliate Disclosure

Dette nettstedet bruker affiliate-lenker og tjener en provisjon påvisse lenker. Dette påvirker ikke kjøpene dine eller prisen du må betale.

Cookies

For å berike og forbedre din online opplevelse, bruker Venaas «Cookies», lignende teknologier og tjenester fra andre til å vise personlig innhold, passende annonsering og lagre preferanser på datamaskinen.

En informasjonskapsel er en streng informasjon som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og at den besøkende nettleser gir til nettstedet hver gang besøkende returnerer. Venaas bruker informasjonskapsler for å hjelpe Venaas til å identifisere og spore besøkende, deres bruk av https://venaas.no, og deres tilgangsinnstillinger for nettstedet. Venaas besøkende som ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på sine datamaskiner, bør sette sine nettlesere til å nekte informasjonskapsler før de bruker Venaas nettsteder, med ulempen at visse funksjoner på Venaas nettsteder kanskje ikke fungerer uten hjelp av informasjonskapsler.

Ved å fortsette å navigere på nettstedet vårt uten å endre innstillingene for informasjonskapsel, bekrefter og godkjenner du Venaas bruk av informasjonskapsler.

Personvernsendringer

Selv om de fleste endringer sannsynligvis vil være mindre, kan Venaas endre sin personvernregel fra tid til annen, og i Venaas eget skjønn. Venaas oppfordrer besøkende til å ofte sjekke denne siden for eventuelle endringer i personvernreglene. Fortsatt bruk av dette nettstedet etter noen endring i denne personvernreglene vil utgjøre din aksept av slik endring.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om vår personvernpolitikk, vennligst kontakt oss via e-post eller telefon.