Hjem Diverse Adsense Alternativer: Beste Annonsenettverk For Nye Nettsider

Adsense Alternativer: Beste Annonsenettverk For Nye Nettsider

Google adsense er førstevalget for de fleste med nettsider, men ikke alle blir godkjent. Dette er fordi Adsense har strenge krav for å bli annonsør. Vi lister i denne artikkelen opp noen av de beste alternativene som passer for nye og mellomstore nettsider.

Det finnes mange kjente annonsenettverk der ute, og når man tenker annonsenettverk vil AdSense være det første de fleste tenker på. Selv om dette kjente annonsenettverket er ganske bra, finnes det mange andre mindre kjente annonsenettverk der ute som kan gi muligheten til å tjene enda mer penger.

Er du en ny blogger som ser etter et annonsenettverk som lar deg tjene penger på din nye nettside med lav trafikk? Sliter du med å få din Google AdSense konto godkjent? Er du ute etter andre alternative annonsenettverk for å maksimere inntekten fra din nettside?

Vel, hvis svaret er «Ja» på noen av de øvrige spørsmålene, vil du finne mye nyttig informasjon i denne artikkelen. I dag vil jeg liste opp noen av de beste annonsenettene som aksepterer nye nettsider.


Adsense – Verdens Største Annonsenettverk

Joda, du kan jo bare bruke AdSense tenker du sikkert hvis du er en nybegynner innen digital markedsføring.

Google AdSense er Google sitt eget reklamenettverk, som forøvrig er verdens største med en markedsandel på vel over 10% av verdens reklameinntekter. AdSense er en fantastisk platform med god kvalitet på annonser osv.

Problemet er at å få en godkjent AdSense konto kan være veldig vanskelig. De har en høy standard som du må kunne møte for å bli kvalifisert for deres reklamenettverk.

AdSense har også svært strenge regler, og mange har fått sin konto stengt på grunn av mislighold. Uansett, burde du holde deg positiv. Selv om Google AdSense-kontoen ble utestengt, er dette ikke verdens ende. Det finnes mange alternativer!

Mindre nettsider og blogger blir vanligvis ikke godkjent, så da må bruke et annet annonsenettverk hvis du ønsker å tjene penger på bloggen din.

Her er en liste over noen gode alternativer til Google AdSense, som har vist seg å være pålitelige og troverdige.


1. PopAds

PopAds er et passende CPM-annonsenettverk for mindre utgivere fordi de ikke har et minimumskrav for trafikkk. Uansett hva slags side og hvor mange besøkende du får til siden din, kan du benytte deg av dette annonsenettverket.

De tillater alle typer nettsider, så nettsiden din vil definitivt kvalifisere for PopAds.

For å ta ut penger må du tjene minst $5, og du kan ta ut pengene til din PayPal konto.


2. Propellerads

Propellerads er et CPM-nettverk som er perfekt for nye og mellomstore nettsider. Når du registrerer deg, blir du bedt om å bekrefte nettetstedet ditt ved å legge inn en verifiseringskode på kildekoden til din nettside. Du kan også verifisere nettsiden ved å laste ned og legge inn en fil i -root mappen til din nettside.

Dersom du ikke får dette til, eller du ikke har en egen nettside (f.eks. bruker et .blogg subdomene eller en Medium blogg), kan du klikke på «Jeg har ikke en nettside» -knapp og de gir deg en link. Alt du trenger å gjøre er å dele linken og få folk til å klikke den.

Hvis du er vert for din egen blogg (du har ditt eget domene), vil du bli gitt et lite stykke kode som du må laste opp til bloggen din. Når Propellerads bekrefter at bloggen din er din, vil du kunne plassere annonser på nettstedet ditt.

Du vil tjene omtrent 10-40 kroner per 1000 visninger. Minste utbetalingsbeløp er $25, og her kan du også ta ut pengene gjennom PayPal.

Propellerads har også mange annonser for u-land. Så hvis du sliter med å tjene penger på trafikk fra land som India, Singapore, Tyrkia, Sør-Afrika, osv. så har Propeller gode muligheter for inntjening. Du kan registrere deg som annonsør for Propellerads her.


Hvilket reklamenettverk bruker du på dine nettsider? Fortell oss i kommentarfeltet!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her