Norwegian Block Exchange (NBX) har etablert seg som en pioner innen handel av digitale valutaer og tilbyr en selvutviklet plattform for handel av kryptovaluta. NBX er en av de største kryptobørsene i Norge, med en markedsplass som ikke bare tilbyr kjøp og salg av krypto til Nordmenn, men også for internasjonale investorer.

Om NBX

NBX ble lansert med sikte på å etablere en rask og pålitelig børs som kan bidra til å bygge den norske kryptoindustrien – og bringe den nærmere det internasjonale markedet.

NBX ble grunnlagt av NAS-grunnleggeren, Bjørn Kjos, som også grunnla Bank Norwegian. NBX forblir som en familiebedrift, og selskapet er nå forvaltet av Bjørns svigersønn Stig Aleksander Kjos-Mathisen.

For å bygge et bærekraftig økosystem, fokuserer NBX på sikkerhet, samsvar og integritet. Samtidig har NBX gjort fremskritt for å koble kryptoer med dagliglivet.

For å gjøre kryptobruk til en del av hverdagsutgiftene har NBX vellykket tilknyttet kryptohandel med kjøp av flytjenester takket være et belønningssystem hvor man får cashback i form av Norwegian Reward poeng som kan brukes på flybiletter. “Your Nordic-Born Partner in the Future of Wealth” er slagordet til NBX, som representerer ambisjonene og håpet om å bygge kundelojalitet på lengre sikt.

Børsen tilbyr for øyeblikket kjøp og salg av Bitcoin, Ethereum og USDC (USD Coin).

Ambisjoner og planer fremover

NBX ser potensialet for å bli et knutepunkt for finansielle tjenester i kryptovalutaøkonomien. Med sikte på det, utvikler NBX seg på en pålitelig markedsplass for kjøp, salg og betaling i kryptovalutaer eller andre digitale eiendeler med praktiske fiat-gateways.

Selskapet fokuserer for tiden på å hjelpe folk med å få lettere tilgang til kryptovaluta ved å implementere nye funksjoner: raske kjøp hvor de unngår avanserte handelsgrensesnitt, forbedret depot og forsikring av kundens midler, samt oppføring av nye mynter og tokens som er implementert i den virkelige verden (f.eks. gull og kraftindustrien).

«Trade and Fly»

Kanskje det burde være nok å være med på å revolusjonere det økonomiske landskapet, men handel med NBX gir mer enn det.

Når du bruker NBX til å handle kryptovaluta, tjener du norske Norwegian Reward CashPoints. Disse poengene kan brukes til å kjøpe flybilletter, reservere plasser, gjøre endringer i bestillinger eller andre tjenester fra Norwegians flyselskap.

Det er fornuftig: NBX var en idé som kom til i en samtale relatert til flyselskapet Norwegian. I hovedsak, hva kunne Norwegian gjøre i den voksende kryptovaluta- og blockchain-industrien som ville oppfylle forventningene på omtrent samme måte som Norwegian gjorde for lavpris flyreiser? Da vi diskuterte kryptovaluta exchanges og muliggjorde kryptobaserte betalinger, innså vi at det var et større bilde.

Selskapets visjon for kryptovaluta

Bjørn Kjos er som tidligere nevnt grunnleggeren av NBX exchange. Han er et kjent i Norden: en flyger, advokat og forretningsmann, som har grunnlagt både Norwegian Air Shuttle og Bank Norwegian. Som gründer har han en historie med å stille spørsmål ved status quo og se fremover for innovative, alternative forretningsmodeller.

Selskapet tror også at bransjen har større potensiale enn kun handel og investering i kryptovaluta for å «spekulere i markedet».

Neste trinn: En dagligdags måte å betale på.

NBX tar sikte på å omforme kryptovaluta som en løsning som er så normal som å betale med kontanter eller kredittkort i dag, tror de fast at det må være virkelige applikasjoner og fordeler knyttet til å delta i NBX-tradingtjenester. Du bør kunne betale for varer og tjenester ved hjelp av kryptovalutaen din, og bedrifter skal kunne akseptere krypto i bytte for varer og tjenester. Kryptobetalinger skal være like gjennomsiktige og problemfrie som alle andre betalingsmetoder som er tilgjengelige i dag.

Med dette i bakhode har de planer om å starte NBXPay. For å få det til å bli en realitet, jobber de for å skaffe en EMI lisens (E-money License) og frigjøre betalingsløsningen i 2021.

Selskapet tilbyr kontoer til både individer og bedrifter, noe som er hendig ettersom kjøp av kryptovaluta er en økende populær investering for bedrifter.

Klikk her for å gå til NBXs FAQ og lære mer om børsen.

Hvordan Starte å handle og tjene CashPoints med NBX?

Start å opptjene CashPoints med NBX

Å gjennomføre sin første transaksjon på NBX er enkelt:
– Opprett en konto.
– Bekreft identiteten din for å kunne gjennomføre transaksjoner gjennom plattformen.
– Registrer det norske Norwegian Reward-nummeret ditt i NBX-kontoen.
– Gjør et innskudd av kryptovaluta eller fiat-penger.
– Kjøp eller selg kryptovalutaene du selv ønsker.
– Tjen 20 % CashPoints på transaksjonsgebyrene som ble betalt i løpet av månedene august og september i 2020.

Lær mer om Norwegian Cashpoints her.

Avgifter

For hvert kjøp eller salg av kryptovaluta på plattformen vil du betale 0.5% i gebyr. Dette er det laveste handelsgebyret på markedet blant kryptobørsene i Norge.

For uttak betaler du en liten avgift i valutaen som du tar uttak med, uttaksavgiftene er som følger:

Bitcoin: 0.006 BTC
Ethereum : 0.015 ETH
USD Coin: 2.5 USDC
Norsk Krone: 50 NOK

Regulering

Reguleringsoverensstemmelse er noe NBX har jobbet mot – og oppnådd – siden inkorporeringen. NBX er en fullt regulert børs og depot for virtuelle eiendeler i Norge. Det styres av norsk regelverk, og er et offisielt registrert selskap innenfor reguleringsorganet Finanstilsynet.

Når NBX gjør grep for å gå globalt, og når reguleringsorganer også begynner å gjøre grep, vil denne jakten på juridisk, regulatorisk og samsvarsgodkjenning bare bli viktigere og en differensierer. Det vil si at vi vil bli klassifisert som «regulert aktivitet» eller «kompatibel» som beskrevet tidligere, og dette kan være den ultimate linjen i sanden når det gjelder hvordan, hvorvidt og med hvilke handelsplattformer og betalingssystemer kryptovaluta blir en vanlig måte å handler.

Konklusjon

NBX tilgjengelig på flere sosiale nettverk som Facebook og Twitter. De har også sin egen Medium blogg hvor de legger ut informative artikler om kryptovaluta og oppdateringer for plattformen.

Sjekk ut NBXs sosiale kanaler nå for å lære mer om den norske kryptobørsen!

Aksel Engen
Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her