Når det gjelder Bitcoin er trading en av de beste måtene å få fortjeneste. Dette bør du vite om å trade Bitcoin mot kontanter. 

Etterspørselen etter Bitcoin har økt eksponentielt de siste årene, der høye tradingvolumer er rapportert fra ledende plattformer innen kjøp og salg. I motsetning til andre investeringsalternativer innen krypto, kan du med Bitcoin-trading generere små daglige overskudd. Du kan selvfølgelig bruke opptjente Bitcoin til å kjøpe ting på nettet, men de fleste foretrekker vanligvis å veksle midlene mot kontanter. Dette bør du vite om veksling av Bitcoin mot kontanter. 

Overføre Bitcoin til egen bankkonto 

Det å overføre Bitcoin til egen bankkonto, er som å konvertere utenlandske valutaer til lokale valutaer på flyplassen når du reiser til et annet land. Det betyr å selge Bitcoin i bytte mot lik verdi i dollar eller annen foretrukket fiat-valuta. Men, Bitcoin-kursen er ikke underlagt noen myndighet eller andre regulerende autoriteter. 

Istedenfor, er Bitcoin-kursen hovedsakelig avhengig av etterspørselen. De som er villige til å kjøpe Bitcoin nå og prisen de ønsker å betale, vil avgjøre hva du får for Bitcoin. Likevel skjer overføringer av Bitcoin på et distribuert nettverk uten mellommenn eller eksternt tilsyn. 

Slik trader du Bitcoin mot kontanter 

Det finnes to hovedmåter å konvertere Bitcoin til kontanter og overføre midlene til egen bankkonto. Det er enten veksling via en tredjeparts megler og peer-to-peer plattformer. 

Tredjeparts megler 

En tredjeparts megler er en vekslingsplattform for Bitcoin, der du kan selge Bitcoin mot kontanter. Prosessen er vanligvis relativt enkel. Det første trinnet er innskudd av Bitcoin hos megleren og deretter avvente bekreftelse. Så kan du be kryptomegleren om å overføre pengene til egen bankkonto i ønsket valuta. 

Anerkjente kryptobørser som kryptovaluutta.ai, er underlagt streng statlig regulering. Dermed bestemmer de vanligvis at du må foreta uttaket til den samme bankkontoen som ble brukt til innskuddet. Selv om prosessen er sikker og enkel, kan gjennomsnittstiden det tar før pengene synes på bankkontoen variere fra land til land. 

Peer-to-peer-plattformer 

Peer-to-peer-plattformer, gjør det mulig for å trade Bitcoin mot kontanter raskt og anonymt. Med plattformene kan du velge foretrukket betalingsmåte for kjøperne. Med dette systemet får du vanligvis raskere transaksjonsbehandling og relativt sett, lavere kostnader. Peer-to-peer-plattformer, kan også gi bedre valutakurser enn tredjeparts meglere. 

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her