Mange mennesker ønsker å tjene penger med Amazon sitt Affiliate-program Amazon Affiliate, men de vet ikke hvordan. På grunn av dette, legger jeg ut denne posten for å hjelpe dem i gang. Nedenfor finner du hvordan du kommer i gang og mer!

Når du begynner som affiliate vil du begynne å tjene 4% i provisjon på alle salg gjennom din referanselink. Når et visst antall salg er gjort, øker prosentandelen til 8%.

Ikke fortvil, folk tjener fortsatt store penger på å markedsføre Amazon-produkter, men for å få en høy kommisjon trenger du enten høy trafikk til et produkt som har en liten provisjon eller målrettede produkter fra et mindre antall hvor du får høyere provisjon. La oss grave dypere!

1. Nettsted + Produktomtaler / Anbefalinger

I dette tilfellet starter du opp et nettsted hvor du skriver om/anmelde enkelte Amazon-produkter.

1. Kjøp et domene

Domenenavnet for nettstedet ditt bør være søkeordbasert, ikke for langt, lett å huske, du kan bruke domenekampanjekoder for å få det veldig billig første år.

2. Web hosting

Du må kjøpe web hosting for å kunne utvikle nettstedet ditt og kostnadene burde ligge på maksimum 10 dollar per måned.

3. Installer WordPress

Installer WordPress, og du ender med en blogg som er enkel å administrere og du kan raskt legge til anmeldelser av noen produkter.

4. Register deg som en Amazon Affiliate

Bli med i Amazon Affiliate Program og velg et produkt du vil ha, trendprodukter er de beste. Det er også lurt å markedsføre produkter som er billigere på Amazon enn i Norge. Du kan også velge å finne produkter med store rabatter.

5. Markedsføring og SEO

Alt du har gjort så langt har mest sannsynlig tatt 2-3 dager, antatt at du har publisert minst 10 anmeldelser. Nå kommer den vanskelige delen, du må markedsføre nettstedet ditt. Uten besøkende du kommer du ikke til å tjene noe. For å optimalisere for naturlig trafikk fra Google anbefaler jeg å fordøye Search Engine Optimization (SEO) for nettstedet.

Når du lærer å tilpasse sidens on-site SEO og off-side SEO for å ranke bra på søkemotorene vil du kunne motta naturlig trafikk fra søkemotorer som Google, Bing og Yahoo.

Veien videre

Den virkelige reisen begynner herfra. Du må lære deg å undersøke og legge ut overbevisende anmeldelser/artikler hver gang og få folk til å kjøpe disse produktene. Hold øye med Amazons bestselgende produkter. Du burde jevnlig jobbe med å forbedre sidens SEO. SEO endrer seg konstant og det må du også (i de fleste tilfeller), for ellers stopper trafikken fra søkemotorene, og provisjonene dine stopper også.

Tips og Triks For Flere Amazon Affiliate Salg:

1. Nisjevalg er viktig

Jeg kommer til de faktiske metodene jeg bruker på nettstedene mine i de neste tipsene, men det første jeg vil si er at valg av nisje er den absolutt viktigste avgjørelsen du tar i denne prosessen.

Jeg elsker å målrette fysiske produktfokuserte nisjer og søkeord

Det er enklest å tjene penger med Amazons affiliateprogram hvis folk som kommer til nettstedet ditt, ser etter et bestemt produkt som nettstedet ditt diskuterer. Det er vanskeligere å bruke et nettsted som bloggen min her fordi folkene som kommer hit, leter etter råd om hvordan man tjener penger på nett – ikke hvilke iPod-høyttalere de bør kjøpe.

2. Link Til Produkter I Innholdet Ditt

Omtrent halvparten av min Amazon-inntekt kommer fra grunnleggende linker som er lagt inn i innholdsdelen av et blogginnlegg eller -side.

Eksempel: Sjekk ut denne kule helikopteret. Jeg har skrevet om RC-helikoptre i flere måneder, og jeg har aldri sett disse til en så lav pris før.

Enkle tekstlinker i innholdet i en artikkel er den mest effektive måten å få besøkende til å klikke på dem. Folk stoler på innholdet på en side mer enn noe annet område på nettstedet.

3. Link til Amazon.com så mange ganger som mulig

Det er viktig å forstå at hver lenke inne i en av artiklene dine er gir en mulighet for at en besøkende klikker og kjøper et produkt på Amazon.com.

Jeg legger vanligvis til fem til ti linker til Amazon i en enkelt artikkel (mer hvis jeg skriver en produktanmeldelse).

4. Produktanmeldelser konverterer best

Å skrive en kvalitetsproduktanmeldelse for et produkt som er direkte relatert til din nisje, er en veldig enkel måte å oppnå høyere klikk gjennom priser og økt salg, men bare hvis anmeldelsen er høyere kvalitet.

Ideelt sett kan du kontakte produsentens markedsføringsgruppe eller PR-byrå og få dem til å sende deg en demoenhet av produktet for å gå gjennom, men dette krever mye innsats og det vil ikke være verdt det på en side med lite trafikk (først).

Du vil overbevise leseren om å undersøke kjøpsanbefalingene deres når de er ferdig med å lese en artikkel, og derfor vil jeg alltid inkludere linker til alle produktene nevnt i en anmeldelse i slutten av artikkelen. På den måten er det en enkel overgang fra å lære om produktet under anmeldelsen, og på slutten er det på tide å kjøpe.

Eksempel: Best PC gaming headsets in 2019

Lykke til! Hvis du har spørsmål eller ønsker å legge til ekstra informasjon, legg igjen et svar nedenfor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her