Gratis er alltid godt, sies det. I denne artikkelen vil vi gå gjennom gratis produkter, gratis vareprøver og andre godsaker man man finne på nettet.

På grunn av mye konkurranse innen markedsføringsindustrien, går mange selskaper nå så langt som å gi deg gratis produkter og vareprøver for å teste produktene deres, med håp om at du vil fortsette å kjøpe dem.

Jeg har derfor gått gjennom tilbud for gratis produkter og vareprøver på nettet, og deler de beste tilbudene jeg kom over i dette innlegget.

NB: Noen av disse tilbudene er gratis, fordi de kommer med en abonnementsavtale. For å sikre at du ikke får noen uventede påkostninger, pass alltid på å avbestille eventuelle abonnement innen tidsfristen (vanligvis 1 mnd).


Få Bitcoin verdt 100 kr,- for å registrere deg på Miraiex (100% gratis)

Miraiex er en Norsk kryptobørs som tillater kjøp og salg av kryptovaluta (Bitcoin og Litecoin). Børsen er godkjent av finanstilsynet.

Børsen har en kampanje hvor de gir bort 0.001 Bitcoin til alle som registrerer seg gjennom en referanselink. Verdien av dette er ca. 100 NOK, men dersom den eksponensielle veksten av prisen til Bitcoin fortsetter kan dette fort bli verdt mye mer.

Klikk her for å registrere deg og få 0.001 Bitcoin.


Gratis StoryTel abonnement i 14 dager – Gratis Lydbøker

Storytel er en plattform for lydbøker, man kan se det på som «Spotify for lydbøker». Her kan du lytte på og laste ned lydbøker fra tusenvis av forfattere. Fra personlig erfaring er dette et supert program for lange kjøreturer, bare husk å laste ned lydbøkene før du reiser!

Du kan få 14 dagers gratis abonnement på storytel ved å benytte deg av linken nedenfor. Så lenge du avbryter abonnementet innen 14 dager betaler du ingenting!

Klikk her få å få et gratis prøveabbonement på Storytel (14 dager)


60-dagers gratis forbruk av DMAX – D-vitaminer

Dette tilbudet gir deg 60 dagers gratis forbruk av D-vitaminer. Dette er et utmerket tilskudd for de som merket mangel av energi og trøtthet under vinterhalvåret. Jeg har selv slitt med dette, og fant senere ut av at D-vitaminmangel var problemet, dette er noe som oppstår for mange siden vi får velidg lite sol i Norge.

Link til tilbud: https://bemediaor.com/dmax-gratispakke


ShaiBox – Få gratis høvel og velværepakke

Her får du en stor velværepakke for kvinner, som inkluderer en rekke eksklusive produkter:

  • Shai Høvel + barberplader
  • Ylang Ylang Shave Gel
  • 3 Ansiktsmasker (glow mask, peel off mask og mud mask)
  • Body scrub
  • Toalettveske

Produktene kommer helt gratis og du betaler kun for porto!

Link: https://bemediaor.com/gratispakke


Andre interessante gratis ting / vareprøver

FlinkBisk – Få gratis julegave til din hund


Vet du om noen andre spennende vareprøver som tilbys gratis til norske kunder? Del gjerne dine tips i kommentarfeltet!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her