Binance-børsen er ansett som verdens største kryptovaluta-børs. Børsen ble lansert i 2017. Opprinnelig ble børsen lansert i Kina, men måtte forlate det kinesiske markedet etter et statlig forbud mot kryptovaluta. Etter å ha brukt plattformen siden lanseringen i 2017, vil jeg si at jeg er i en god posisjon til å tilby min mening om børsen. Binance exchange er den mest populære kryptovaluta-børsen i 2020, og de behandler omtrent 1,4 millioner ordrer hvert sekund.

Vurderer du å begynne å bruke Binance for kryptohandel, margin-trading eller passiv inntekt gjennom deres låneprogrammer? I denne artikkelen går vi gjennom alt du trenger å vite om Binance.

Binance Introduksjon

Det digitale valutamarkedet er fylt med et bredt utvalg av plattformer, og det kan derfor være vanskelig for både nybegynnere og mer erfarne kryptovaluta-brukere å finne ut hvilken børs de burde bruke.

Binance er en populær kryptovaluta-exchange som ble startet i Kina, men deretter flyttet hovedkvarteret til den kryptovennlige øya Malta i EU.

Binance er populær for sine krypto til krypto-utvekslingstjenester, men de tilbyr også:

  • Kjøp av kryptovaluta med bankoverføring /bankkort
  • Margin trading
  • Staking gjennom exchange
  • Earn program – Tjen penger på å holde kryptovaluta-eiendelene dine på børsen

Binance kom til verden under kryptomanien i 2017 og har siden gått videre til å bli den mest populære kryptobørsen i verden.

I vår anmeldelse vil vi prøve å gjennomgå alt du trenger å vite om Binance, inkludert hvordan børsen fungerer, støttede kryptovalutaer, handelsavgifter, sikkerhetsaspekter og kundesupport.

Hvordan Binance fungerer

De som besøker Binance for første gang, vil raskt merke at plattformen tilbyr to alternativer for digital valutahandel – «basic» og «advanced».

Verken den enkle eller den avanserte versjonen er nødvendigvis enkle å bruke for nybegynnere. Imidlertid vil alle med erfaring med kryptohandel og med litt kunnskap krypto-børser enkelt kunne bruke plattformen og dens forskjellige tjenester.

Hovedforskjellen mellom den grunnleggende og den avanserte versjonen er at den avanserte tilbyr mer detaljert teknisk analyse av kryptovalutaene over lengre tid.

På dette tidspunktet tilbyr dashbordet for den grunnleggende versjonen flere grafer og diagrammer for parene du handler, ordrebøker og handelshistorie.

Slik ser «basic»-versjonen ut:

Basic-visningen er pent designet, all informasjonen du trenger presenteres tydelig med priser til venstre, grafer i sentrum sammen med handelspar og handelshistorikk for valgt par presentert til høyre slik at du raskt kan se hva de siste handelsprisene var.

Og slik ser den avanserte oversikten ut:

Den avanserte visningen bruker et mørkt tema og gjør handelsdiagrammene større, og de nyeste handelsprisene vises til høyre med kjøp- og salgsknappene under.

Hva du velger er egentlig et spørsmål om å foretrekke, jeg liker den lysere grunnleggende visningen og synes det oppsettet er litt enklere å bruke.

Binance-registrering

For å bruke børsen, må brukerne først opprette en konto. Prosessen bak dette er ganske enkel og grei, og du trenger ikke å verifisere kontoen din for nivå 1, som har en 2BTC daglig uttaksgrense.

For nivå 2 som tillater opptil 100BTC per dag, må du laste opp foto-ID og vente til det har blitt godkjent. Nivå 2 er også nødvendig dersom du planlegger å kjøpe kryptovaluta bankoverføring til Binance (du kan fortsatt kjøpe med bankkort uten å være KYC Nivå 2).

Krypto Innskudd

Nå som dette er ute av veien, kan brukere gå videre og finansiere Binance-kontoen sin. Selv om du kan velge mellom en rekke digitale valutaer, anbefales det at du holder deg med enten BTC eller ETH.

For å finansiere kontoen din kan du gå til «Midler»> «Innskudd / uttak» -koblingen øverst på siden og finne valutaen du ønsker å sende, og klikk deretter på «Innskudd» -knappen ved siden av den, og deretter vil de gi deg lommebokadressen for innskudd.

Du kan deretter sende midlene dine til denne adressen for å begynne å handle på plattformen, avhengig av hvilken valuta du setter inn vil det ta forskjellige tider å dukke opp da dette er avhengig av transaksjonstiden for valutaen du overfører.

En overføring med Ethereum vil f.eks. gå raskere enn en overføring med Bitcoin.

Nå som kontoen din er finansiert, kan du ganske enkelt begynne å handle, utveksle og investere i forskjellig kryptovalutaer. Binance tilbyr mange valg, ettersom de støtter nesten alle populære kryptovalutaer, men også mange ICO-oppføringer og deres respektive tokens.

Er Binance Trygt?

Selv om Binance kun har tre års driftstid, har den raskt klart å oppnå et høyt tillitsnivå fra sine brukere og det generelle kryptosamfunnet.

Børsen unnlater imidlertid å gi brukerne nok informasjon om hvordan midlene sikres, men vi ønsker likevel å tro at sikkerhet blir tatt på alvor. To-faktor autentisering er tilgjengelig og er alltid et fint syn. Det er imidlertid kjent at plattformen tilbyr en flerlags og flerlags systemarkitektur.

I mars 2018 var Binance offer for et hackingforsøk.

Hackerne prøvde seg på et dristig trekk som heldigvis ble fanget av de automatiserte sikkerhetssystemene. I flere måneder hadde hackerne samlet folks påloggingsdetaljer via et phishing-nettsted og i all hemmelighet installert API-tilgang på de berørte kontoene.

De slo til, konverterte alle ofrene altcoins til BTC og kjøpte Viacoin, pumpet mynten til en enorm pris og solgte deretter deres egen forsyning av Viacoin på høydepunktet, før de prøvde å ta ut BTC til sine egne lommebøker. Heldigvis mistet ingen midler da hacket ble tatt under akten, og de eneste menneskene som tapte penger var hackerne, hvor deres midler ble gitt til veldedighet.

Ettersom dette hacket ble gjort mulig av folk som skrev inn nettstedets pålogginger og 2FA-detaljer på et falsk nettsted, bør du alltid sørge for at du er på riktig Binance url før du logger deg på. Vi anbefaler at du bokmerker nettstedet og bare bruker det for å få tilgang til det, aldri klikk på lenker fra e-post, Twitter, Telegram osv.

Denne hendelsen har gjort mye for å gi tillit rundt Binance, ikke bare fanget de automatiserte prosessene det forsøkte hacket før noen tapte midler, de har siden tilbudt en dusør på $ 250 000 til alle som kan hjelpe med å spore opp hackerne. Under hele denne begivenheten opptrådte Binance eksemplarisk og de har fått mye ros for sin effektive respons på hackingforsøket.

Kjøpe kryptovaluta med debet- og kredittkort

Binance lar brukerne foreta debet- og kredittkortbetalinger for å kjøpe kryptovaluta. Det er mulig å kjøpe Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) og ZIL (Zilliqa) med Visa og MasterCard, og fordelene ved å bruke et debet- eller kredittkort på Binance inkluderer:

  • Hurtige overføringer
  • Lavt gebyr
  • Praktisk: Visa og MasterCard akseptert

Konklusjon

For øyeblikket er Binance i stand til å behandle omtrent 1,4 millioner ordrer hvert sekund, og det gjør den til en av de raskeste børsene som er tilgjengelig på markedet.

Basert på alt som er skissert så langt, er Binance utvilsomt verdens ledende kryptovaluta-børs og tilbyr lave, konkuransedyktige avgifter og et handelsutvalg du vil finne få steder, med støtte for handel av vel over 150 kryptovalutaer.

Siden firmaet tilgang til mange ressurser og partnere, er sjansen stor for at Binance vil fortsette å utvikle seg videre og tilby flere praktiske digitale valutavekslingstjenester til sine kunder.

Vi er glade for å anbefale Binance og har lagt den til vår liste over de beste kryptovaluta-børsene.

Jeg har brukt Binance helt siden den startet opp i 2017, og etterhvert som tiden har gått, har Binance gang på gang vist seg å være en av de aller beste, om ikke den beste kryptobørsene som er tilgjengelige på markedet idag.

Deres administrerende direktør Changpeng Zhao (CZ for kort) har vært en del av kryptovaluta-samfunnet og vist høye standarder for integritet.

Binance børsen har fortsatt å innovere, og bragt nye produkter til markedet og nye alternativer for kjøp og handel av kryptovaluta til alle hjørner i verden.

Del gjerne dine tanker og personlige erfaringer med Binance i kommentarfeltet!

Aksel Engen
Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her