Revolut er et forhåndsbetalt kort og app brukt av 4,5 millioner kunder over hele Europa og Australia, for å spare penger på gebyrer når du bruker, tar ut og sender penger til utlandet.

Revoluts mål er å tilpasse seg kundenes behov og gi dem kontroll. Det er kontoer for bedrifter og forbrukere, og Revolut tilbyr global bruk og internasjonale pengeoverføringer uten skjulte avgifter.


Revolut har mer enn 2 millioner kunder. I følge nettstedet har disse kundene gjennomført mer enn 150 millioner transaksjoner for en samlet verdi på over 15 milliarder pund. Revolut har spart kunder 560 millioner pund i gebyrer takket være sine reelle valutakurser.


Hva kan du gjøre med et Revolut kort?

 • Gratis overføring av penger over hele verden
 • Gratis uttak av penger i minibank
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Kan sette inn og holde flere valutaer
 • En rekke utvide ekstrafunksjoner (f.eks. Kryptotrading, virtuelle engangskort)
 • Premium abonnementsalternativer med nyttige fordeler (f.eks. Reiseforsikring)

De som bruker Revolut kan bruke pengene sine i utlandet uten å måtte betale noen skjulte gebyrer takket være det kontaktløse Revolut-kortet. Det fungerer med mer enn 130 valutaer, og gir deg den reelle valutakursen uten å måtte være avhengig av meglere eller børser som tilbyr dårlige valutakurser (som er tilfellet for de fleste bankkort utstedt av Norske banker idag).

Revolut Norge tilbyr også muligheten til å sende penger over hele verden uten skjulte avgifter. Denne funksjonen fungerer også i mer enn 130 land og gir raske og sikre pengeoverføringer. Den er avhengig av den reelle valutakursen, som kan la brukerne spare så mye som 8 prosent. Du kan bruke denne funksjonen til å enkelt dele regninger med familie eller få betalt tilbake penger fra venner; de trenger ikke en gang å laste ned appen for at du skal motta pengene.

I tillegg gjør Revolut det enkelt å kjøpe, holde eller trade kryptovaluta. Du kan kjøpe Ethereum, Bitcoin og Litecoin med en av 25 forskjellige fiat-valutaer, og som med de andre tjenestene får du alltid den beste prisen.

Revolut tilbyr til og med praktiske metoder for brukere å spare penger med letthet. Du kan gjøre dette via tilbakevendende betalinger til sparekontoen din eller Vault, engangsinnskudd når du vil, eller avrunding av hver transaksjon. På en relatert merknad kan brukere bruke Revolut til å spore utgiftene sine via øyeblikkelig betalingsvarsler, så vel som enkle å forstå analyser som kategoriserer transaksjoner, slik at du kan holde deg til et budsjett.

Bruk Revolut for å konfigurere tilbakevendende betalinger og direkte belastninger. Det er allerede støtte for denne funksjonen i EUR, og den kommer snart for GBP.


Revolut Norge fyller et behov i markedet

Internasjonale pengeoverføringer kan bli dyre. Det har ikke noe å si om du bruker SWIFT-systemet, tredjeparts tjenester som Western Union eller bare tar penger ut av din vanlige bankkonto i et annet land.

Revolut er sannsynligvis ute etter å ta over en del av disse etablerte markedene gjennom å gi besparelsene videre til kundene. Det er mye rom for selskapet til å vokse til etablerte markeder, spesielt for folk som reiser mye, eller som driver forretning internasjonalt.


Revolut har nye bankideer

Den etablerte bankmodellen er ekstremt utdatert. Bankene antar at en person har et fast bosted, og vil trenge lokaliserte finansielle tjenester. Denne bankmodellen passer mange forbrukere der ute, men den kommer ikke til å fungere for alle.

Så snart du krysser en grense, blir det vanskelig å overføre penger. Å ta ut penger via et bankkort i minibanken kan være et alternativ, men du vil betale dyrt for det i begge ender. Revolut vurderer denne gevinstsultne bankmodellen på nytt, og gir et bedre og billigere alternativ.

Revolut Norge er også en tidlig adopter av krypto-banktjenester. Selv om plattformen ikke gir deg den samme typen eksponering for kryptoer som en kryptolommebok ville gjort, er det en god måte å enkelt kjøpe eksponering for noen av de største kryptovalutaene.

Når du kjøper kryptovaluta med Revolut Norge, kan de brukes som kontanter med kontoen din, og sendes til andre Revolut-medlemmer. Sjekk kryptoseksjonen nedenfor for mer informasjon om hvordan kryptofunksjonene fungerer.


Det er tre betydelige aktører systemer for å overføre penger internasjonalt

De fleste mennesker har ikke med internasjonale pengeoverføringer å gjøre, og bankene vet at de har fordelen. Det har ikke vært mange alternativer for folk som ikke ønsket å bruke et av de tre systemene som er oppført nedenfor. Nå er Revolut blant selskapene som forandrer status quo, og de kan kanskje spare deg for mye penger.


Bankoverføringer / SWIFT

Siden det ble introdusert på 1970-tallet har SWIFT-systemet vært de-facto-standarden for internasjonale pengeoverføringer. Dessverre ble SWIFT-systemet unnfanget på et tidspunkt da faksmaskinen var ny teknologi.

Kostnadene for å bruke SWIFT-systemet er høye. For store transaksjoner (over $ 10.000) er $ 50 + i gebyrer for SWIFT-overføringer ubetydelige, men på mindre beløp tar de virkelig en betydelig bit av pengene som blir flyttet.

Det er viktig å huske at internasjonale bankoverføringer i utgangspunktet bare er bokføringsoppføringer, som innbyr til mange spørsmål om kostnadsemnet. Det er ingen fysiske ‘penger’ å snakke om, noe som gjør at kostnadene forbundet med SWIFT ser ekstreme ut for arbeidet som blir gjort.


Uavhengige overføringsagenter/Western Union/Money Gram

Selv om du ville bruke interbanksystemet, kan det være veldig vanskelig å åpne opp en bankkonto i en fremmed nasjon. Inntil nylig var tjenester som Western Union den eneste måten å flytte penger til utlandet. Avgiftene for å bruke disse systemene varierer, men de er ikke spesielt konkurransedyktige.

I tillegg til høye gebyrer, kan det være tidkrevende å bruke uavhengige overføringsagenter.

Avsender må ikke bare besøke en agent, men mottakeren må også vente på pengene sine. Det er få standarder når det gjelder kundeservice hos uavhengige overføringsagenter, så det kan være både dyrt og tidkrevende å gå denne ruten.


Uttak i minibank utenlands

Økningen av minibankautomater har gjort det lettere å få tilgang til bankkontosaldoen din i utlandet, men denne bekvemmeligheten kommer med en høy pris. Det er vanlig at begge bankene krever et gebyr til den som tar ut kontanter i utlandet, og disse avgiftene kan påvirke kostnadene for transaksjonen.

I tillegg til transaksjonsgebyrer, betaler noen banker også for bruk av kort i et annet land. Unødvendig å si, dette er en mindre enn perfekt løsning for å bruke pengene dine i utlandet. Revolut ble grunnlagt av mennesker som forstår disse systemene, og forstår at det å skape effektivitet kan være en flott forretningsmodell.


Revolut hjelper deg med å oppfylle dine økonomiske mål

La oss innse det, folk flest er ikke bra med penger. Vi bryr oss ikke så mye om bankinnskuddene våre før vi ikke kan kjøpe dagligvarer, og å spare til pensjon er omtrent som å gå på treningsstudio; vi vet at vi burde, men det gjør vi bare ikke.

Revolut slutter seg til andre nye finansieringsselskaper for å gjøre forbruksvanene dine enkle å forstå. Ikke bare lar de deg spore hvordan du bruker, du kan også konfigurere Revolut-kontoen din for å spare eventuelle vekslepenger du oppretter via kjøp.


Revolut Avgiftsoversikt

 • Kontoåpning og vedlikeholdsavgift
  Kontoåpning er gratis, og vedlikehold av kontoen er også gratis uten månedlige kostnader.
 • Kortgebyr
  Det første fysiske kortet blir levert gratis dersom du registerer deg med vår lenke her.
 • Minibankavgift
  Uttak av penger fra en minibank er gratis opp til € 200 / £ 200 per måned, og det koster 2% etter det.
 • Overføringsgebyr
  Det er gratis å overføre penger fra Revolut-kontoen din til enhver annen internasjonal bank med normale bankoverføringer, og overføring i samme valuta er også gratis. Det er imidlertid et gebyr for å bruke SWIFT.
 • Valutavekslingsgebyr
  Valutakurser er alltid reell på Revolut, noe som betyr at det ikke er noen forskjell mellom kjøp og salgspris. Dette gjelder både når du gjør en internasjonal overføring, og når du bruker en minibank for å ta ut penger.
  Veksling av valuta med Revolut er gratis opptil € 6000/£ 5000 per måned på hverdager, men det koster 0,5% over dette beløpet.
  I helgene koster det mellom 0,5-2,0% å veksle penger, både på gratis og betalte kontoer.
 • Påfyllingsgebyr
  Revolut tar ingen gebyr når du fyller opp kontoen din med et annet bankkort.

Til og med Zlatan bruker Revolut kortet!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her