Vi lever i en digital tid, hvor rask teknologisk endring er status quo, og det er lettere å lære å tjene penger på nettet mer enn noen gang før.

Det er tusenvis av fremgangsmåter for å tjene penger på nettet uten å bruke en eneste krone.

I dette innlegget vil vi imidlertid bare diskutere de beste og legitime måtene å tjene penger på. Det er mange forskjellige nettbaserte jobber du enkelt kan starte på den bærbare eller stasjonære pc-en din.

Her kommer våre beste forslag til måter du kan tjene penger på nett i 2020.


Start din egen nettside

Er du interessert i å generere passiv inntekt? En av de mest populære måtene å tjene penger «mens du sover» er en nettside.

Det tar mindre enn 20 minutter å starte en webside med Bluehost, det koster knapt noe og kan gjøres av en 70-åring. Det krever bare litt deling på sosiale medier for å få de første besøkende, og det er mange måter en kan tjene penger på nettstedet ditt.

Venaas.no er bare ett eksempel på et vellykket nettsted, som allerede ble startet i 2019, men som allerede har etablert seg som en kilde for 5000-10000 kroner i månedlig passiv inntekt.

For mer info, les vår trinn-for-trinn-guide om hvordan du starter et nettsted/blogg på 20 minutter. En nettside eller blogg er virkelig en av de beste eiendelene du kan ha.


Affiliate Markedsføring

Hvis du har en god tilstedeværelse på sosiale medier, eller kanskje du til og med har en blogg eller nettsted, kan du begynne å tjene penger umiddelbart ved å markedsføre alle slags selskaper, produkter, tjenester og tilbud på nettet.

Registrer deg som publisher på Tradetracker-nettverket, sjekk katalogen deres eller bla gjennom selgerlistene for å finne noe du tror vennene dine ville være interessert i, ta tak i affiliate linken og del den. Det beste er at mange av de mest populære affiliate nettverkene er partnere med mange forhandlere som du mest sannsynlig allerede handler fra, så alle vil kunne finne noe å anbefale. Hvis noen kjøper (kan være opptil 90 dager) gjennom å bruke lenken din, vil du få en fin provisjon.

For å ta det et skritt videre, sett opp et nettsted/blogg (les vår guide) eller en aktuell Facebook-side og inviter alle vennene dine til å bli med på den og legg ut tilknyttede tilbud der.


Dropshipping

En tradisjonell nettbutikk krever at du ansetter ansatte, opprettholder et varelager, sender produkter selv og mer.

Det er tydelig hvor dyr og kjedelig hele prosessen kan være.

Men med Dropshipping kan du selge ønsket produkt(er) på nettet, minus bryet som følger med en tradisjonell netthandel.

Det er ingen grunn til å ansette folk, og du trenger heller ingen investering. Populære leverandører for Dropshipping inkluderer Aliexpress, hvor du kan finne tusenvis av varer fra Kina for en billig penge og Salehoo, en platform hvor du kan velge blant over 8000 anerkjente leverandører.

Ganske enkelt, slik fungerer en typisk dropshipping forretningsmodell:

  • Du lager en nettbutikk på internett og laster opp bilder av produktene dine med sine priser.
  • Kunden kjøper produktet og betaler deg online. Du setter av en profittmargin for deg selv og videresender ordren til produsenten/leverandøren du har samarbeidet med.
  • Produsenten/leverandøren leverer produktet til kunden for å fullføre bestillingen.
Illustrasjon av Dropshipping konseptet

Som det fremgår av illustrasjonen ovenfor, krever dropshipping at du handler som en mekler mellom forbrukeren og leverandøren.

Dropshipping er veldig enkelt å starte, opprettholde og kan gi betydelig fortjeneste.

Dersom du ønsker å lære mer om Dropshipping i Norge, sjekk ut vår guide for Dropshipping her: Dropshipping i Norge: Hvordan Starte Med Dropshipping

Risikofri Matched Betting

Matched Betting er en LOVLIG og RISIKOFRI metode man kan bruke for å tjene penger gjennom div. tilbud fra bookmakere på nett. Du tjener gjennom å utnytte forskjellige velkomsttilbud som bookies gir nye og eksisterende kunder. For eksempel, når du registrerer deg hos Coolbet, har de et tilbud for nye kunder «Sett inn 2000 kroner, få en 100% bonus med ditt innskudd». Du kan bruke denne innsatsen og deretter «spille mot deg selv» på en annen bookie/ betting exchange.

I løpet av den første uken med Matched Betting tjente jeg over 5000 kr,- for kun noen få timers «arbeid». Det er et enkelt konsept å forstå, spesielt hvis du leser denne guiden på VG Forumet.


Fiverr Frilansing

Fiverr er nå verdens største marked for folk å tjene penger på å selge sine tjenester (kjent som ‘gigs’).

Det du tilbyr kan være absolutt hva som helst, fra å skrive og oversette, legge ut ting på sosiale medier til å lage musikk, voiceovers og korte videoklipp for mennesker over hele verden!

Standardprisen er $5 (derav «Fiverr»..), men du kan sette opp gigs med en pris du velger selv. Selv om det kanskje ikke virker som mye, kan det raskt hope seg opp, og det er mange eksempler på at folk lever virkelig godt av nettstedet. Nøkkelen er å få et system på plass som minimerer tidsbruken på hver spillejobb.

Men det er en annen måte å tjene enda mer på Fiverr for potensielt langt mindre arbeid. Hvordan? Ved ganske enkelt å videreselge tjenester du finner på Fiverr andre steder. Finn for eksempel en anstendig logo-designer og deretter svare på jobber på Upwork eller til og med lokale rubrikkannonser. Du kan også finne Facebook-grupper som passer for tjenesten du videreselger og tilby tjenesten. En kostnad på $5 på Fiverr kan lett bli $50 når du videreselger tjenesten, og det kan repeteres!

Hvis du ikke er interessert i å selge i det hele tatt, finnes det mye forskjellig du kan tilby selv på plattformen. Ta en titt og bli inspirert!

Sjekk ut vårt innlegg om Fiverr her for mer informasjon om plattformen og dine mulighet til å tjene penger med den.


Undersøkelser på Nett

En stadig mer populær måte å tjene penger på er å fylle ut undersøkelser på nettet på fritiden. Undersøkelsesbyråer rekrutterer alltid nye medlemmer over hele verden for å svare på undersøkelser og teste nye produkter.

Dette er noe alle kan gjøre, men du blir ikke rik av det! I løpet av en time med spørreundersøkelser kan du tjene 50-100 kroner. Det er ikke all verdens, men kan være en grei liten sideinntekt som kan gjøres når som helst.

Noen av de mest populære leverandørene av betalte spørreundersøkelser er: Meningstorget og YouGov.

For mer informasjon om betalte spørreundersøkelser kan du sjekke ut vårt tildigere innlegg: Hvordan jeg tjente 5000 kroner på ett år ved hjelp av spørreundersøkelser


Influencer på Sosiale Medier

Ved å bygge opp en følgerskare på Instagram-kontoen din (eller hvilken som helst annen sosial medieplattform), kan du fort tjene ekstra penger på nett. Merkevarer, nettbutikker og til og med startups er villige til å betale alt fra noen få hundre kroner til flere titusener per innlegg for å bli eksponert til ditt publikum.

Selv om det begynner å bli vanskeligere å bygge en stor følgerskare i 2020, er det absolutt mulig med god planlegging, tålmodighet, et godt kamera og litt flaks. Finn din nisje, målgruppe og sett en plan for «hvem» du er som influencer. Sjekk ut denne artikkelen fra Entrepreneur.com for mer informasjon om hvordan man kan bli en Instagram influencer.


Sluttord

Det er et latterlig høyt antall måter man kan tjene penger på nett i 2020, og de jeg har dekket i denne artikkelen er bare toppen av isfjellet. Hvis du har tid og lidenskap er sjansen stor for at du du kan bygge en nettbasert inntektsstrøm – eller flere – hvis du gir det nok tid.

Men ikke bare ta mitt ord for det. Hvis du ser på nettet, finner du tusenvis av suksesshistorier du kan bruke til inspirasjon.

En dag kan du til og med lage din egen suksesshistorie. Men du vet aldri med mindre du prøver.

Trenger du mer inspirasjon? Sjekk ut The Infographic Shows video på forskjellige jobber du kan gjøre på nettet nedenfor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her