Rengjøring av vinduene dine har noen overraskende fordeler for deg og hjemmet. Visste du at det også er en energibesparende fordel med å ha rene vinduer? Dette er fordi jo renere vinduet ditt er, jo mer sol vil skinne inn gjennom vinduene. Jo mer sol som skinner gjennom vinduene dine, jo mer solenergi kommer inn i hjemmet ditt. Solenergi er gratis og skader ikke miljøet, og det vil varme opp hjemmet ditt: en vidtrekkende pengebesparende fordel! Med det i bakhodet må du sørge for å følge tipsene nedenfor for å hjelpe deg med å oppnå de reneste vinduene i blokka.

Tips for vindusvask

  • Vask utsiden av vindusrutene fra venstre mot høyre og innsiden av vinduet fra topp til bunn. På denne måten, hvis du merker streker, vil du vite hvilken side du skal gjøre.
  • Vask vinduene fra topp til bunn slik at drypp ikke kommer til å strekke eller få øye på de du allerede har vasket.
  • Ha en myk tannbørste praktisk for å rengjøre hjørnene.

Prøv disse hjemmelagde vindusrensløsningene:

  1. For enkel rengjøring: 1 bøtte vann pluss 1/4 kopp hvit eddik eller 1/2 kopp ammoniakk. Bland det hele sammen i en bøtte, så er du klar til å starte.
  2. For skikkelig rengjøring: 1 liter vann pluss 1/2 kopp ammoniakk og 2 kopper desinfeksjonssprit. Bland det hele sammen, og det vil bidra til å fjerne hardt smuss.

Du har kanskje sett bestemoren din bruke knuste aviser for å rense vinduene. Jeg vet at det var det min bestemor brukte, og fagfolk i vindusrengjøring er enige om at dette fremdeles gir deg de reneste vinduene. Så hvis du ikke har noe imot å skitne hendene med litt avisblekk, så ta tak i gamle aviser og kom i gang!

Rengjøring av vindusskjerm

Bruk en støvsuger eller et håndholdt vakuumutstyr for å rengjøre vinduskjermene og fjerne smuss fra rammene og vindussporene.

For å vaske skjermen, ta den utenfor og sett skjermen mot en yttervegg eller gjerde. Bruk en slange til å skylle skjermen. Denne prosessen bør fjerne det meste av skitt. Bruk en nylonbørste, skrubb skjermen med en blanding av oppvasksåpe og vann. Når du er ferdig med å skylle skjermen, må du tørke den godt.

Hvis det fremdeles er skitt på skjermen eller for generelt vedlikehold av skjermen, bruk en lobørste for å plukke opp støv eller skitt på skjermen.

Konklusjon

Vi har nå kommet med noen praktiske tips som kan hjelpe deg med effektiv rengjøring av vinduer.

Hvis du ikke kan håndtere vindusrengjøringen selv, så er løsningen enkel; ansett en lokal vindusrenser for å få vinduene dine til å skinne! Hvis du ikke har lyst til å bli våt eller dryppet på, eller ikke har ekstra tid, kan du vurdere å ansette en profesjonell vinduspusser fra Vindusvask i Oslo for å gjøre jobben for deg.

Bilderesultat for window washing humor

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her