Hjem Diverse Tips For Å Glede Deg Over Å Se Fotball

Tips For Å Glede Deg Over Å Se Fotball

Alt du trenger å vite om Fantasy Premier league

Elsker du fotball? Jeg også. Men det finnes måter å glede deg over fotball for selv den mest tilfeldige eller nysgjerrig seeren uten kunnskap og lidenskap for sporten.

Fokus bort av fra Ballen

Det er blitt sagt at å se på fotball er litt som å se på fugler. Etter å ha spilt hele mitt liv, er det fortsatt en av klisjeene om denne sporten jeg elsker mest. Med 11 spillere på hver side, inkludert en keeper, det er mange ting som skjer bort fra ballen. Mitt råd: omfavne det.

De løpene spillerne gjør kan være fantastiske. En 80-yard-strek fra en forsvarer midt i en kontring. En spiss som løper vekk fra ballen for å lokke en eller to motstandere fra spillet. Det utrettelige arbeidet til en midtbanespiller, som surrer rundt i sentrum av fotballbanen som en arbeiderbi. Spillet kretser rundt ballen, visst, men ta deg tid til å sette pris på det større bildet. Her er alt du trenger å vite om Fantasy Premier League

Ignorer Poenggrensen

Denne Simpsons meningen om sporten er uvurderlig. Poenggrensen er imidlertid verdt å si opp. Noen av de beste kampene noensinne har stått på 1-0 eller til og med 0-0. Det er fordi målene i seg selv bare er finpussen på det mye mer interessante føringsspillet som skapte disse sjansene i utgangspunktet.

Tenk på et mål som en sjeldenhet, som tilsvarer en grand slam i baseball eller et firepoengerspill i basketball. Se på andre statistikker, som besittelse og skudd på målet. Å se momentum skifte og skifte igjen gjennom en kamp er like bra som eller bedre enn å være vitne til et mål. Det er utrolig å være vitne til stemningen i et lag når det skifter, når de slår ned på motstanderne, ytterligere styrket av deres sangende supportere.

Nyt Kommentarene

Bare i fotball (vel, kanskje også rugby og cricket) vil du høre kommentarer som er virkelig fargerike. Spesielt engelskene er kjent for å si noen ganske fantastiske linjer. De vil kalle en dårlig pasning «plagsom» og god dribling «magisk.» Gjør deg klar, du kan til og med forbedre din diksjon mens du ser på et spill. Oppsøk kjente stemmer som Ian Darke og Ray Hudson. De kommenterer store spill, og det er en glede å høre lidenskapen deres.

Respekter Arbeidstakten

Forskning antyder at den gjennomsnittlige profesjonelle fotballspilleren løper omtrent sju mil per kamp. På de høyeste nivåene er det nesten helt sikkert enda mer. Det er en imponerende prestasjon for en sport som bokstavelig talt ikke stopper (og ofte blir forlenget med ekstra tid på grunn av skader).

Fotballspillere er noen av de mest atletiske menneskene på planeten. Det er maratonløpere, sprintere, høyde-hoppere og akrobater. Dette er lett å overse fordi de så ofte ser ut som vanlige mennesker (riktignok mer slanke). At mange store lag spiller flere kamper om uken i det meste av året, er virkelig bemerkelsesverdig.

Aksel Engen
Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her