Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Har du alltid hatt en drøm om å kunne styre dine egne arbeidstimer og jobbe akkurat hvor du selv ønsker i verden? Med en nettbutikk kan du enkelt tjene penger, samtidig med at du blir din egen sjef.

Å selv kunne bestemme din egen tidsbruk i hverdagen samtidig med at du tjene penger på noe du syns er spennende og interessant, er fantastisk. Du kan jobbe hjemmefra eller reise og oppdage verden mens du styrer nettbutikken fra datamaskinen. Det kan føles urealistisk å skulle starte for seg selv, men det behøver ikke å være en så fjern tanke som det mange tror. Her gir vi deg tre tips til hva du bør tenke på når du vil lage din egen nettbutikk.

Hva skal du selge?

Hva du skal selge i nettbutikken din går hånd i hånd med hva din lidenskap er. Det første du burde tenke over når du vil starte nettbutikk er nemlig hvorvidt du har en lidenskap som du kan ta med deg videre over i arbeidslivet. Det kan for eksempel være slik at du elsker interiør og innredning. Da kan du for eksempel starte opp en nettbutikk hvor du selger interiørprodukter du selv elsker. Tenk også over om det er et behov i markedet, og hvordan du kan skille deg fra dine konkurrenter.

Hvem skal lage nettbutikken din?

Det finnes mange leverandører av ulike nettbutikkløsninger som du kan velge blant. En mulighet er å benytte en leverandør som tilbyr nettbutikkløsninger med ferdige maler. Da trenger du ikke å være teknisk anlagt, og i tillegg er det raskere å komme i gang med denne løsningen. En annen mulighet er å bygge din helt egne nettbutikk, men dette krever både mere tid og erfaring.

Uansett hva du velger er det fordeler og ulemper ved begge muligheter. Det er viktig at du vurdere dine kunnskaper, samt hvor mye tid og penger du ønsker å bruke på selve nettbutikkløsningen.

Hvordan skal du ta imot betaling i din nettbutikk?

Det finnes mange alternativer til betalingsløsninger, alt fra normal kortbetaling til Vipps og PayPal. Du bør overveie hvem som er i ditt kundesegment, og tenke over hvordan de vil foretrekke å betale.

En god betalingsløsning er alfa og omega når det kommer til å skape tillit til dine potensielle kunder. Når en kunde føler seg sikker på betalingsløsningen din vil nettbutikken din fremstå som trygg å handle i. Derfor kan gode betalingsmuligheter være en billig vei til å stable et kundeforhold på benene.

Å starte nettbutikk behøver med andre ord ikke å være så vanskelig, bare du har de riktige løsningene. Forhåpentligvis kan de ovennevnte tipsene hjelpe deg godt på vei.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her