I tiden vi lever i nå kan hvem som helst bli en butikkeier, og det er super lett å sette det opp på nett. Det gjør at alle som sitter inne med en ide og en drøm kan utvikle den, og bli en entreprenør! Hvis du ønsker å starte en velværebutikk så kan du gjøre det med noen enkle steg.

Finn produkter

Først og fremst må du finne produktene du ønsker å selge. Kanskje du ønsker å utvikle noen selv, og da må du finne frem til en leverandør og produktutvikler du kan jobbe med. Når det kommer til velvære så er kvalitet og ingredienser viktig, så her gjelder det å finne frem til det beste av det beste. I tillegg til kremer, rens og andre slike produkter, kan man også selge krølltenger, neseharstrimmer, dermarollere og andre ting som er trendy på markedet.

Utvikle en hjemmeside

Neste steg er å utvikle en hjemmeside. Om du ikke er så teknisk anlagt så kan man bruke en hjemmeside som Shopify, som lar deg utvikle sider fra maler slik at det blir enklere. Her kan man også få et fult integrert betalingssystem, slik at man enkelt kan styre med betalinger og bestillinger. Prøv å finn inspirasjon fra andre velværebutikker på nett som gjør det godt, og lag et design som er innbydende og unikt. Dette vil gjøre at flere kunder kommer til din bedrift.

Praktiske oppgaver

I tillegg til disse morsomme og kreative oppgavene, så trengs det noe praktisk til. Det er definitivt enklere å lage en butikk som drives på nett, fordi man ikke trenger å finne et lokale og samle opp et stort inventar. Likevel må man registrere bedriften sin, og sette opp alt fra lønn, skatt og moms, og en avtale mellom partene som er involvert. Dette gjør at bedriften drives lovlig i henhold til norske regler, og at samarbeidet mellom dere som skal starte bedriften vil å bedre.

Markedsføring

Når alt av det praktiske, og selve oppsettet av nettbutikken er klart, så er det på tide å markedsføre bedriften sin. Her bør man sette opp profiler på sosiale medier, og lage innhold som man kan markedsføre med, slik at potensielle kunder kan bli kjent med deg. Det er viktig å ha innbydende innhold som ser profesjonelt ut, så her gjelder det å ha gode bilder. Det kan være en fordel å kjøpe seg annonseplasser på ulike sosiale medier, der din målgruppe befinner seg. Dette kan resultere i klikks til hjemmesiden din, og forhåpentlig vis også kjøp.

Så enkelt kan det være å sette opp en butikk på nett for velvære. Det gjelder selvsagt å holde den gående og skaffe kunder også. Lykke til!

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her