Du har helt sikkert hørt en og annen ting om krypto den siste tiden, ettersom det har blitt utrolig populært. Kryptovaluta er desentralisert valuta som kun finnes digitalt, og det er mange fordeler ved å bruke dem. Likevel finnes det risiko ved å investere i krypto, som man må vite om før man kjøper. Så lenge man er informert og inneforstått med alt krypto innebærer, så kan det være en fin investeringsmulighet.

Hva er kryptovaluta

Først og fremst litt om krypto, for hva betyr det egentlig at det er desentralisert? Med krypto har man fjernet tredjeparten, og det er ingen sentralbank eller annet finansielt institutt som er innblandet. Det hele skjer mellom enkeltpersoner, og holdet stryg og oversiktlig av blokkjede teknologien. Her finnes det et slags offentlig bokføringssystem som offentliggjør alle transaksjoner. Da kan det ikke jukses eller lures, og det er også mye vanskeligere å hvitvaske penger. Krypto kjøpes online på egne børser, og du kan få mer gode tips om kjøp av kryptovaluta her, slik at det blir enklere for deg meg investering.

Valg av krypto børs

Hvis du vil starte med å investere i krypto, så er det viktig at du finner deg en god kryptokurs å handle på. Dette er plattformen der du kan kjøpe og selge krypto, og det er helt sentralt at denne plattformen er den passende. Det finnes mange store, internasjonale krypto børser som har blitt populære, også en Norsk krypto børs! Når du velger børs så kan det være en god ide å gå etter popularitet og tidligere kunder. Dette kan gi deg et hint om at siden er god og legitim. I tillegg bør du ta en titt på hvilke kryptovalutaer de kan tilby deg, slik at du har mulighet til å kjøpe den du interesserer deg for mest.

Alt du kan vite om krypto

Når du skal investere i noe, så er kunnskap makt. Det er viktig at du er klar over hva det innebærer når du investerer i dette, og hvilke risiko som er bundet til det. Kryptovaluta er et relativt nytt og komplisert fenomen, og det krever både tid og tålmodighet dersom du skal lære mye om det. Et godt tips er å finne informasjon på alternative måter, for eksempel ved å høre på podcaster, lese artikler eller se dokumentarer. Det er jo definitivt noe som er utrolig spennende, og det er mye å lære om økonomi og fremtiden her. Du bør for eksempel ta en titt på hvilke kryptovaluta det kan være smart å investere i, og hvordan de blir utvunnet til folket ved bruk av strøm og teknologi.

Klar for å kjøpe

Når du føler deg sikker på at du vet nok om krypt, og du har en god børs å spille på, så er det på tide å gjennomføre kjøpet. Start med å opprette en bruker inne på børsen, og legg inn en betalingsmetode. Når dette er gjort kan du finne deg frem til hvilke krypto du ønsker å kjøpe, og fylle ut hvor mye du kan kjøpe for. Gjennomfør, og vipps så eier du kryptovaluta!

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her