Hjem Kryptovaluta Shiba Memu stiger til $ 3.9m: Er det på tide å investere...

Shiba Memu stiger til $ 3.9m: Er det på tide å investere i krypto nå?

«Presale», også kjent som «initial coin offerings» (ICOs), er en type folkefinansiering som kryptoprosjekter utnytter for å samle inn penger før de er tilgjengelige for offentlig salg. Slik kan kryptoprosjekter få inn penger og skape symbolsk likviditet før de lanseres. På samme måte gjør de det mulig for potensielle investorer å diversifisere kryptoporteføljen sin  med lovende prosjekter med høyt oppsidepotensial.

Presale er en legitim måte å investere i krypto før den går en spennende prisutvikling i møte. Det er viktig å identifisere hvilke presale-krypto som det er verdt å investere i, og hvilke investorer bør være forsiktige med.

I 2023 rangerer en nykommer blant de beste mulighetene for å investere i krypto, med potensial for en 50–100x økning i årene som kommer. Det er en meme-mynt kalt Shiba Memu (SHMU), og dette er ikke bare et hvilket som helst slitent gammelt Dogecoin-, PEPE- eller Shiba Inu-derivat. Denne artikkelen vil drøfte nærmere hvorfor Shiba Memu en av de beste langsiktige kryptoene å kjøpe i 2023, og etter å ha fått inn totalt $ 3.9m på bare 16 uker, er prosjektet en sterk kandidat som en av de beste ICO-valgene i 2023.

Hva er Shiba Memu (SHMU)?

Shiba Memu er en meme-mynt i en klasse for seg selv. Ved å bruke den forstyrrende kraften til AI for markedsføringsstrategien sin helt autonomt, holder Shiba Memu engasjementet fra investorer og kjøpspresset høyt. Ved å gjøre dette hausses protokollen stadig opp mens prisutviklingen peker oppad.

Suksessen til meme-mynter avhenger i stor grad av menneskelige markedsføringstiltak for at de skal få trekkraft og skyte i været. Det var tilfellet for PEPE Coin, hvis voldsomme oppgang i stor grad ble drevet av fellesskapets innsats for å øke organisk etterspørsel.

På den annen side er Shiba Memu den første meme-mynt-protokollen som utnytter kunstig intelligens ved å bruke naturlig språkbehandling (NLP) og sentimentanalyse for å identifisere meninger om SHMU på nettbaserte og sosiale plattformer. Algoritmene vil deretter lage innhold med passende meldinger og distribuere det på tvers av nettfora og sosiale medieplattformer for å øke interessen og motvirke usikkerhet blant investorer.

SHMU er det opprinnelige tokenet som ligger til grunn for Shiba Memu-økosystemet. Den gir tilgang til Shiba Memu sitt AI-dashboard, der eiere kan foreslå forbedringer og tjene token i retur for bidragene sine. Shiba Memu sin AI-algoritme forbedrer seg selv, og lærer å lage og distribuere overbevisende innhold med den mest upåklagelige nyanse.

I motsetning til typiske meme-mynter som PEPE og Dogecoin, tilbyr Shiba Memu en reell bruker-case som utnytter en av de heteste vekstsektorene innen fintech. Det er det eneste tokenet som holder haussingen kontinuerlig i gang. Hypen tar aldri slutt, og markedsføringen stopper aldri – som Energizer-kaninen fortsetter den å gå og gå.

SHMU token-presale tilbyr ICO-investorer en rekke motivasjonsfaktorer

Ikke overraskende har spekulanter som ønsker å investere i kryptoprosjekter med langsiktig vekstpotensial interessert seg for  Shiba Memu sitt presale. Den er pakket til randen med insentiver, og deltakere i presale kam se en daglig verdistigning på $ 0.000225 i løpet av den 120-dagers ICO-fasen. Dette betyr at SHMU-investorer som kjøpte fra dag én til $ 0.01 kan tjene så mye som 240 % med ICO-ens progressive prisøkningsmekanisme på tokenet. I mellomtiden kan investorer som kjøpte seg inn i løpet av en 60-dagers forlengelse sikre seg 120 % i avkastning når SHMU lanseres.

For øyeblikket er SHMU-tokenet tilgjengelig til $ 0.03543 per token. Med bare 1 uker igjen, kan potensielle investorer fortsatt hente ut seriøs verdi fra SHMU-presale før det avsluttes 31. oktober. Dette tokenet kan virkelig forbedre en kryptoportefølje.

Kan Shiba Memu nå $ 1 innen 2025?

Med den neste bitcoin-halveringen rett rundt hjørnet i 2024, kan Shiba Memu forventes å skyte i været i verdi når det neste oksemarkedet kommer i 2025. Med mindre det skjer noe helt uventet, kan Shiba Memu sitt unike verdiforslag lett bryte gjennom med $ 0.50. Hvis den når en markedsverdi på $ 1 milliard, slik PEPE gjorde i 2023, ville SHMU være i nærheten av $ 1.

Hvis meme-mynter som PEPE og Dogecoin kan treffe markedsverdier på $ 1 milliard-nivået uten en bruker-case, forestill deg hvor mye Shiba Memu kan øke. De som ønsker å investere i en meme-mynt med høyt langsiktig vekstpotensial bør vurdere å kjøpe for å utvide kryptoporteføljen.

Det er fortsatt tid til å bli med på Shiba Memu sitt presale

Ingen andre meme-mynter utnytter AI for å fullt ut utvikle og implementere kryptomarkedsføring slik Shiba Memu gjør, og dette plasserer den i forkant av meme-mynt-utviklingen.

Krypto-observatører tror at Shiba Memu kan drive potensielle investorer som er interessert i å få eksponering for AI, og drive dem inn i Web3 med det relaterbare meme-mynt-formatet. På samme måte bør Shiba Memu tiltrekke seg interesse fra meme-mynt-publikummet som ønsker å få AI-eksponering og sende SHMU-tokenprisen videre og oppover.

Du har fortsatt tid til å dra nytte av de sjenerøse presale-insentivene og de daglige token-prisøkningene som tilbys av Shiba Memu. Det er siste frist til å bli med på måneoppdraget før det tar av.

Finn ut hvordan du kjøper SHMU ved å besøke nettstedet.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her