Uavhengig av hva folk synes om meme-mynter er én ting sikkert: De er ansvarlige for å få inn mange førstegangs kryptobrukere i Web3. Meme-mynter går virale og har spennende prisutvikling  på grunn av deres sammenheng som uatskillelige deler av meme-kulturen på internett – for ikke å nevne den fristende muligheten for å minte formuer over natten.

Spol frem til 2023, og investorer er mer kresne når det gjelder hvilke meme-mynter de skal investere i og hvilke de ikke skal berøre med en 10 meter lang stang. Forskjellen er at noen meme-mynter kombinerer appell fra internettkulturen med faktisk innovativt potensial, i motsetning til meme-mynter som er skapt for ren spekulasjon.

En nykommer kalt Shiba Memu reiser seg som den nye «stor hunden» i meme-krypto-gården, og alle snakker om hvordan denne nye meme-kryptoen kan overgå Dogecoin sin prisprognose for 2025.

I løpet av bare 14 uker etter presale av SHMU-tokenet har Shiba Memu allerede fått inn $ 3.6m, noe som suverent overgår de første estimatene.

Hva er den beste investeringen i 2023? Dogecoin eller Shiba Memu? Les videre for å finne ut av det.

Hva er Shiba Memu og hvordan fungerer det?

Meme-mynter trenger vedvarende menneskelig markedsføringsinnsats for å øke interessen i fellesskapet og hos investorene. Sykluser som er hausset opp driver prisene på meme-krypto, og når interessen dabber av faller fellesskapet fra hverandre, og token-prisene begynner å synke.

Shiba Memu redefinerer meme-mynt-spillet ved å være i stand til å styre markedsførings- og strategien for innholdsskaping selv, ved hjelp av kunstig intelligens, naturlig språkbehandling (NLP) og sentimentanalyse.

Basert på omtaler som algoritmen samler inn på tvers av nettplattformer, kalibrerer Shiba Memu sin markedsføringsstrategi autonomt og produserer/distribuerer innhold i henhold til den rådende markedsstemningen.

Enten det er å skape på sosiale medier eller innlegg på nettforum for å motvirke usikkerhet, eller produsere markedskommunikasjon for media for å selge SHMU-tokenet sitt, vil Shiba Memu sin AI-algoritmer sørge for å gjøre alt dette.

Så langt har ingen annen meme-krypto utnyttet AI så kreativt som Shiba Memu gjør – noe som gjør den i stand til å overgå Dogecoin sin prisprognose og veksttall i de kommende årene.

SHMU er det opprinnelige styring-tokenet til Shiba Memu som brukes til å gi tilgang til Shiba Memu sitt intuitive markedsføringsgrensesnitt. SHMU-tokeneiere  kan se alle aspekter av protokollens ytelse på tvers av plattformer, markedsføringskampanjer, sporing av interesse og kommende innhold – alt i ett dashbord.

Shiba Memu gjør det mulig for hype-toget å fortsette å rulle, og sørge for at det hele tiden trekkes en strøm av frisk kapital, opprettholder fellesskap og investorengasjement, stabiliserer volatile prisbevegelser og veileder prisutviklingen i riktig retning.

Shiba Memu sin prisprognose: Hvor høyt kan SHMU gå i 2025?

Bare forestill deg dette: Hvis en meme-mynt som Dogecoin, som mangler nytteverdi kan stige helt til toppen, forestill deg hva en meme-mynt med alt potensialet og kreativ bruk av AI som Shiba Memu kan oppnå – spesielt når det etterlengtede oksemarkedet 2025 endelig kommer.

Shiba Memu sine prisprognoser varierer mellom forsiktige $ 0.40 til  optimistiske $ 0.70 innen 2025 fra noteringsprisen på $ 0.0379. Det er omtrent en minimum 10x økning og 18x økning hvis vi skal være optimistiske. Uansett, Shiba Memu ser ut til å kunne slå  Dogecoin sin prisprognose 2025 ned i støvlene.

Hva er Dogecoin og hvordan fungerer det?

Dogecoin er det opprinnelige meme-krypto-tokenet som spesielt tok sin merkevare fra det allestedsnærværende «Doge»-memet. Dogecoin-investorer som kjøpte meme-kryptoen langt før tokenets toppnivåer i 2021 ble kryptomillionærer ved å selge til $ 0.72 på toppnivået. Ingen kunne ha forventet at DOGE tokenpriser ville overgå selv de mest optimistisk Dogecoin-prisprognosene på den tiden.

Men det gjorde de.

Men i tillegg til å bare være en alternativ metode for nettbetaling, har nesten ingenting endret seg med DOGE-økosystemet. Uansett, mangelen på nytteverdi har aldri stoppet folk fra å kjøpe seg inn i en meme. Vær imidlertid oppmerksom på at det vil ta titalls milliarder dollar i ny markedsverdi for Dogecoin å komme i nærheten av sitt tidligere toppnivå. Hvor skal disse pengene komme fra, med flere spennende prosjekter som Shiba Memu som tærer på DOGE sin markedsandel?

Dogecoin sin prisprognose: Hvor høyt kan DOGE gå i 2025?

Dogecoin-prisene har stagnert siden 2021. Tokenet har mistet over 90 % av sin verdi siden oksemarkedet i 2021. Dessuten plasserer Dogecoin sin inflasjonære natur – med 5 milliarder Dogecoin utvunnet årlig – den i en nedadgående spiral når det gjelder prisene.

Realistiske 2025 Dogecoin-prisprognoser er at den i beste fall kan handles fra $ 0.20 til $ 0.40. Mens den befinner seg på et sted mellom $ 0.05 og $ 0.07, er nøkkelen at selv ledende meme-mynter kan prestere forferdelig og fortsatt være ledende etter markedsverdi.

Shiba Memu versus Dogecoin: Hva er den beste investeringen akkurat nå?

Med sitt unike verdiforslag i meme-krypto-sektoren og sin innovative bruk av AI, er det ingen tvil om at Shiba Memu tilbyr betydelig større verdipotensial enn Dogecoin kan fra 2023 og framover.

Ikke overraskende befinner de smarte pengene seg i Shiba Memu sitt presale. Allerede utpekt som en av de beste meme-krypto-ICO ene i oktober 2023, kan investorer dra nytte av SHMU-tokenets 2 % daglige økning gjennom et 120-dagers presale.

Innen Shiba Memu lanseres for offentlig salg 31. oktober, vil tidlige investorer allerede ha låst inn gevinstene sine i god tid før resten av markedet gjør det. For øyeblikket til en pris på $ 0.03318, er det mye penger å tjene ved å bli med i SHMU sitt presale akkurat nå.

Hvis det er én ting vi kan lære om Dogecoin sine prisprognoser, er det at jo tidligere investorer deltar, desto større potensiell avkastning.Bli med på Shiba Memu sitt presale – finn ut hvordan du kan kjøpe SHMU her.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her