Har du å gjøre med en kran som drypper, lavt vanntrykk eller tilstoppet rør? Du er sannsynligvis fristet til å ringe en profesjonell rørlegger, og med god grunn. Boligeiere har vanligvis ikke de nødvendige ferdighetene for gjør-det-selv rørleggerarbeid. De kan til og med gjøre problemene verre..

Hvorfor virker det at de gangene du virkelig trenger en rørlegger er det sent på kvelden, tidlig om morgenen eller i helgen, når avgifter kan koste dobbelt så mye som normalt. Sjansen for at rørleggeren din vil komme på besøk i slike stunder er nok ikke større enn lysten du har til å ringe…

Her kommer noen tips som kan hjelpe deg med å unngå unødvendige rørleggerutgifter:

Slutt å hell fett ned i vasken

Stop Pouring Grease Down the Sink

Hvis du dumper baconfett, stekeolje eller andre fettstoffer ned i kjøkkenvasken, burde du forberede deg på å betale en profesjonell til å rense avløpsrørene. Fett klumper seg når det kjøles ned. Når fettet når rørene dine, resulterer det i størkne fett i tunge klumper som tetter rørene. I stedet for å kaste fettet i vasken etter matlaging, vær smart. Sett fettet til side for å avkjøles. Skrap det deretter og kast det i en ikke-resirkulerbar beholder og legg den i søppelbøtten hvor den hører hjemme.

Unngå kaustiske rengjøringsmidler hvis du har gamle rør

Avoid Caustic Cleaners If You Have Old Pipes

Det kan være det første du tar når vasken eller badekaret tømmes sakte, men over tid kan kaustiske oksidasjonsmidler som finnes i konvensjonelle dreneringsrenser som plumbo skade gamle dreneringsrør, noe som resulterer i korrosjon og lekkasje. Neste gang du opplever en ekkel tette, bruk en naturlig dreneringsrenser som etser gjennom med enzymatisk virkning. Det virker ikke like raskt som kaustiske kjemikalier, men det er mykere og sikrere for rørene dine.

La kraner dryppe for å forhindre frosne rør

Leave Faucets Dripping to Prevent Frozen Pipes


Hvis du har hatt problemer med frosne rør i fortiden, er det sjansen for at de fryser igjen når været blir kaldt. Når det skjer, vil stå igjen uten vann og finne deg selv utsatt for økt trussel for sprukne rør. For å beskytte mot frysing, spesielt når temperaturen øker over natten, må du la springen renne forsiktig så den drypper jevnlig. Denne raske løsningen er vanligvis alt som trengs for å redde deg fra denne vinterkatastrofen.

Vit når du burde ty til en rørlegger

Know When to Hire a Professional Plumber

Det kan hende du er god til å fikse ting selv, men hvis du har mye rørleggerarbeid å jobbe med, er det en god ide å ringe en rørlegger. Hvis du ikke kjenner dine egne begrensninger, kan du ende opp med å betale mer enn du ville betalt for å få rørleggeren for å fikse dine amatørfeil.

Hvis problemet er for avansert, ikke nøl med å gå til en ekte rørlegger. Det kan koste, men det er fremdeles billigere enn dersom rørleggeren til slutt må fikse opp i dine feil.

For å få den beste prisen, kan du legge up oppdraget på mittanbud.no og få tilbud fra forskjellige firmaer, for så å velge firmaet med best pris og anmeldelser fra andre brukere. Rørleggere i Bergen er et godt alternativ for de som bor i Hordaland, her tilbys noen av landets beste priser i tillegg til gratis befaring.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her