G2A.COM Limited er en global Digital markedsplass som spesialiserer seg på salg av digitale spill.

Platformen tilbyr brukere å kjøpe spill fra Steam, Origin, Uplay, Battle.net, GOG, PSN og XBOX-spillnøkler for de mest attraktive prisene på markedet. 

Vil du lære mer om G2A? Sjekk ut vår forrige artikkel om plattformen: G2A – Markedsplass for Billige Spill

Hva er G2A Goldmine?

Med G2A Goldmine affiliateprogrammet, kan alle tjene ekstra penger på nettet gjennom noen få enkle trinn. Alt du trenger å gjøre er å generere en unik reflink på G2A, Verv en venn ved hjelp av referanselink og vente på at inntekten skal begynne å rulle inn.

Affiliateprogrammet betaler 10% av hvert salg som genereres.

Hvordan kan vi promotere det?

For å suksessfullt promotere G2A Goldmine plattformen, er det viktig å sette opp en oversikt over målgruppe og plan for handling.

Hvem er målgruppen?

PC-spillere. Siden vi har en målgruppe som omfatter millioner av mennesker, kan denne metoden ikke bli mettet, ettersom vi har et nært uendelig publikum vi kan tjene penger på.

Hvordan gjør vi det?

Ved å markedsføre på nettsider som er relatert til gaming, slik at vi får oppmerksomheten fra mange PC-spillere.

Lær det grunnleggende

I utgangspunktet ønsker du at så mange mennesker som mulig skal klikke på din affiliate link. Ifølge folk å klikke på linken, vil jeg dele folk inn i 3 grupper:
1) Den store fisken
2) Den indre sirkelen
3) Den lille fisken (TSF)

Hvordan kan jeg overtale andre til å kjøpe spill på G2A?

G2A er et nettsted som selger billige spill. De har vanligvis mange gode tilbud, noen ganger reduseres prisene med over 70%. Platformen er attraktiv for gamere fordi de kan få spill for en svært lav pris sammenlignet med andre tradisjonelle spillplatformer. Siden er populær, men 95% av gamere har fremdeles har ikke hørt om den, og kjøper spillene på andre digitale plattformer som Steam, Origin, Battlenet etc.

Nettstedet er absolutt legit og er av ekstremt høy kvalitet. Jeg har brukt det i over et år for egne kjøp, og nylig besluttet jeg meg for å begynne å tjene penger på det. Når noen klikke på en affiliate link lagres den i vedkommende sine cookies. Så hvis de klikker på den, og ikke bestemmer seg for å kjøpe et spill med en gang, men etter 2-3 dager, vil du fortsatt få betalt din andel (10%).

Ganske kult, ikke sant?

Registrer deg på nettsiden, og gå videre til G2A Goldmine agentprogrammet. Når du gjør ditt første kjøp på G2A (du kan investere et lite beløp som $3 og foreta et kjøp) får du noen demo filialer under navnet ditt, slik at du kan sjekke ut hvordan alt fungerer hvis du ønsker det.

Markedsføring

Ikke alle personer som du målretter markedsføringen mot trenger å være personer som kjøper PC-spill. Jeg har satt opp 3 grupper av mennesker som du kan målrette markedsføringen etter, og hver gruppe er unik. Hierarkisystemet er noe du alltid må ha i tankene. Hvis du ønsker å delegere «drittarbeidet» til andre, kan du danne ditt egen affiliate team og la dem dele din link rundt på Internet, og du vil fortsatt få penger (passiv inntekt).

Hierarkiet for referanser for G2A Goldmine affiliateprogrammet blir forklart av denne illustrasjonen:

Nivå 1

Du er på topp, og på nivå 1 spillere er spillere som registrerer seg under din referanselink. Her får du 100% av inntekten.

Nivå 2

Nivå 1 spillerere referere nivå 2 spillere, hvor du tjener 60% (og nivå 1 gamer får 100% fra opptjening).

Nivå 3

Nivå 2 spillere refererer Nivå 3 spillere, hvor du tjener 40%.

Desto mer du tjener, desto større prosentandel får du fra hvert salg. Du starter med rundt 10% fra hvert salg.

Vi kan dele opp referansene i tre grupper:


Den store fisken

Dette er populære mennesker i gaming-verdenen. De er streamere, YouTubers, utviklere, eller kjente personen som gamere vet om. Inntekten de kan gi deg er ikke direkte, og de er bare brukt til å tiltrekke seg flere personer som du tjener penger, men de tjener også. De fleste streamere og YouTubere er i bransjen for pengene, så introduserer dem til en ny måte av inntekt uten anstrengelse i det hele tatt kan være ganske interessant for dem. Jeg, personlig, har for tiden 4 populære streamere under min affiliate.

De fleste av dem vet ikke at de er under min affiliate link, og de genererer minst 50% av min totale inntekt. Streamerene under meg strømmer på et nettsted som heter Twitch. Streamerene deler vanligvis sin link på deres livestream og prøve å promotere den hver time eller to, og du vil få penger på kort tid. Jeg har en ekstremt populær streamer under referanselinken min. Han får rundt 10k tilskuere i gjennomsnitt, og han genererer rundt 2 000 Klikk daglig. De fleste av dem ikke kjøper med en gang, men minst 40% av dem kjøper minst 1 spill. Gjør regnestykket selv og tenk… Ser du potensialet? Det er tusenvis av strømmere, hundretusener av mennesker som ser på, og et uendelig publikum som du kan dele din link med.

Hvordan får jeg overbevist streamere om å bruke referanselinken min?

Gjør ikke dette: Spam deres chat eller send personlig melding med et brukernavn som «g2aKim», «buycheapgames» etc. Det får deg til å fremstå som useriøs.

Gjør dette: Kontakt dem som en vanlig seer ville ha gjort, med en god idé om hvordan de kan få en ekstra inntekt. PM dem, opptre som om du har sett på dem i månedsvis.

En annen del av målgruppen er Youtubere. Den eneste forskjellen mellom dem og Twitch streamere er at de ikke kan annonsere direkte på Youtube, men de har Facebook-sider, Twitter og andre former for sosiale medier. Tilnærmingen er den samme: Send dem en melding, snakk med dem, fortell dem at de kan tjene penger på det. De fleste Youtubere er mer åpne overfor denne ideen enn streamere. Streamere er veldig vanskelig å få under din affiliatelink, og du vil mest sannsynlig bli avvist i 99% av tilfellene. Derimot vil den ene prosenten kunne generere store inntekter, så hovedfokuset bør være følgende: Aldri gi opp. Prøv flere ganger, prøv forskjellige spill, prøv alle slags forskjellige ting, men bli aldri skuffet når det ikke fungerer. Man oppnår ikke suksess uten å feile først.

Din indre sirkel

Din indre sirkel er en gruppe mennesker, venner og bekjente som spiller PC-spill. Du deler nettsiden med dem, og oppfordrer dem deretter til å spre ordet om nettstedet. Det vil generere inntekt både for deg og dem.

Den lille fisken

Dette er spillere som faktisk kjøper spill. Du kan velge mellom å målrette disse individene med din markedsføring, men det optimale er å referere et nettverk av streamere/din indre sirkel som gjør denne jobben for deg.

Her er et eksempel på hvordan du kan få «små fisk» under din referanselink:

Facebook

Facebook markedsføring handler om å dele linken din på så mange sider som mulig (relevante sider, hvis ikke ender du fort opp med en sperret konto). Opprett en ny konto (eller bruk din nåværende konto) start å dele linken.

Bli med spill grupper, bli med på spillsider og del lenken din på hver eneste ting du kan finne.

Eksempel: du ønsker å koble din affiliate link til det nye Call of Duty spillet.

Call of Duty: Advanced Warfare er et FPS spill som vil bli utgitt om et par dager. Bli med på fansidene til FPS-spill, Call of Duty eller andre spillrelaterte sider (f. eks Mass Effect, Battlefield, SWTOR) og legg igjen linken, sammen med et relevant innlegg (du kan dele det samme innlegget på flere grupper).

En annen ting du kan gjøre er å kontakte Facebook-sidenes eiere og fortelle dem om denne metoden for å tjene penger, noe som kan føre til at de blir din referent og du får en passiv opptjening fra siden. Bare søk etter tilfeldige spillsider, i utgangspunktet kan grupper med over 10,000 medlemmer resultere i minst 50 kroner daglig.

Du kan også bruke andre sosiale medier, men jeg har brukt bare YouTube og Facebook selv. Publikummet for dette programmet ekstremt befolket og jeg er ganske sikker på at det er uendelige muligheter og andre sider du kan annonsere på. Bare kreativiteten setter grenser for deg!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her