Smarte krypto-investorer som ønsker å oppnå betydelige gevinster i 2023 ser ofte mot nye prosjekter innen kryptovaluta. Dette fordi de gir de beste mulighetene for å finne spennende mynter til svært lave priser. Det er forbundet med en viss risiko, da prosjektene kanskje ikke lykkes, men uansett er forholdet mellom risiko og belønning vanligvis i investorens favør.  

Her er de 12 beste nye kryptovalutaene å investere i nå:

 1. Chancer (CHANCER)
 2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)
 3. AltSignals (ASI)
 4. Metacade (MCADE)
 5. ApeCoin (APE)
 6. Livepeer (LPT)
 7. Balancer (BAL)
 8. Frax Finance (FRAX)
 9. Proxy Swap (PROXY)
 10. Grove Coin (GRV)
 11. Aussie Digitals (AUD)
 12. Mintera (MNTE)
Innholdsfortegnelse gjem

1. Chancer (CHANCER)

Hva er Chancer?

Chancer er en revolusjonerende kryptovaluta som nettopp har entret scenen og har som mål å revolusjonere betting- og spillindustrien. Plattformen ble grunnlagt av entreprenørbrødrene Adam og Paul Kelbie og er en tilrettelegger for betting. Ettersom plattformen ikke opererer som en bookmaker er det ikke noe bettinghus å tape mot. Alle spill er fokusert på peer-to-peer (P2P), som betyr at makten ligger hos Chancer sine brukere. Innsatsen kan være stor eller liten — fra små bets mellom venner til virale veddemål på årlige begivenheter som Superbowl eller til og med Oscar-utdelingen, ettersom bettingen ikke bare er begrenset til sport. Dette skiller Chancer fra andre bettingplattformer som vanligvis bare legger til rette for sportsbetting.

Chancer ønsker å utmerke seg som verdens første desentraliserte plattform ved å styrke brukerne og eliminere behovet for mellommenn. Ved å utnytte kraften til blokkjedeteknologi vil Chancer gi åpenhet, sikkerhet og effektive transaksjoner som vil sette en ny standard for gamblingindustrien.

Alle innsatser plasseres og utbetales i Chancer sin opprinnelige CHANCER-token, noe som gir kryptoen medfødt nytteverdi. Eiere av CHANCER kan også nyte godt av rabatterte avgifter når de spiller og deltar i spillmarkeder.

Derfor bør du vurdere å investere i CHANCER

I et mettet kryptomarked kan det være vanskelig å finne ut hvilken krypto du skal investere i, men gitt CHANCER sin naturlige nytteverdi kan den bli en klar vinner i år. Når man tar i betraktning at størrelsen på gambling- og bettingindustrien er verdt mer enn $ 60 milliarder kan CHANCER vokse eksponentielt, spesielt ettersom brukerne ikke vil ha oddsene mot seg. Denne revolusjonerende kryptoen forsøker å forstyrre tradisjonell betting og vil derfor ha bred appell, spesielt ettersom det gjør det enklere å satse på hva som helst, ikke bare sport.

CHANCER er i sitt presale, tilgjengelig for bare $ 0.01, og investorer vil gjøre klokt å kaste seg på før den når de svimlende høydene eksperter tror den vil. Med bettingbransjen som allerede er en av de største i verden og vokser enormt på årlig basis, er Chancer så nær en sikker innsats som mulig.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Chancer her <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU) 

Hva er Shiba Memu?

Shiba Memu er en helt ny mememynt inspirert av den søte japanske hunden Shiba Inu. Shiba Memu utnytter kraften til teknologien bak blokkjede og AI for å bli et kraftverk innen markedsføring, med mål om å gjøre arbeidet til over 100 markedsføringsbyråer i sanntid, og ta på seg typisk tidkrevende oppgaver slik at markedsførere kan fokusere på andre områder. Den lærer av vellykkede strategier innenfor markedsføring, skriver sin egen PR og promoterer seg selv på tvers av relevante forum og sosiale nettverk.

Shiba Memu vil kunne generere innhold basert på dataene som AI-en kontinuerlig analyserer, og publisere dette på flere nettplattformer. Den vil deretter overvåke og analysere suksessen til markedsføringstiltakene og justere dem etter det, kontinuerlig lære og forbedre innholdet for å optimalisere resultatene. I tillegg vil Shiba Memu tilpasse alt innhold gjennom maskinlæring for å sikre at alle målgrupper er engasjerte, noe som øker konverteringsfrekvensen.

Hvorfor du bør vurdere å investere i SHIBA MEMU

De fleste mememynter har ingen nytteverdi og er ganske enkelt avhengige av å bli virale på grunn av hvor morsomme de er; dette er imidlertid uunngåelig at går over, noe som får prisen til å krasje, og som igjen betyr at investorer kan tape penger raskt. Det er her Shiba Memu skiller seg ut fra mengden. Tokenet SHIBA MEMU driver hele plattformen og har medfødt nytte og et lovende bruksområde, som fører til at markedsførere stormer til for å kjøpe mynten fordi den hjelpe til med å utvide virksomheten deres. I tillegg kan innehavere av tokenet SHIBA MEMU satse sine tokens, tjene en passiv inntekt og tjene flere tokens ved å bidra. Dette gjør Shiba Memu til et lovende prosjekt for entusiaster innen meme og krypto som ønsker å legge til porteføljen sin på en morsom, original måte.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Shiba Memu her <<<

3. AltSignals (ASI)

Hva er AltSignals?

AltSignals er et veletablert og svært vellykket nettsamfunn for trading-signaler med overveldende positive tilbakemeldinger på Trustpilot. Det har gitt utmerkede signaler til sitt fellesskap bestående av mer enn 50 000 siden lanseringen i 2017. Plattformen lanserte sitt AltAlgo™ indikator-verktøy og sine automatiserte trading-APIer. Dette hjalp mange tradere med å tidoble porteføljen sin på 19 av 32 måneder. 

For å ytterligere avklare kvaliteten på deres trading-output, lanserer AltSignals en ny trading-tabell kalt ActualizeAI , med utgivelsen av det opprinnelige ASI-tokenet som er designet for å forsterke den nye utviklingen. ActualizeAI kombinerer maskinlæring med naturlig språkbehandling (NPL) for å analysere flere prisindikatorer samtidig, før de mates gjennom prediktiv modellering som benytter historiske data for å tilføre trender til dataene. Ettersom hele prosessen drives av kunstig intelligens, lærer den kontinuerlig og oppdaterer algoritmene sine automatisk for å øke nøyaktigheten. 

ASI-tokenet vil gi tilgang til ActualizeAI-drevne signaler og tilgang til AI Members Club. Klubbmedlemskap låser opp enda flere fordeler, inkludert tilgang til trading-turneringer der deltakerne kan tjene belønninger i form av krypto. 

AltSignals hjelper tradere på alle nivåer med å navigere den bratte læringskurven innenfor krypto på en konsekvent og pålitelig måte, og sørger for at de ikke blir overkjørt av den ustabile aktivaklassen. Den påviste lønnsomheten som trading-verktøyet til AltSignals tilbyr hjelper ekspert-tradere med å maksimere avkastningen takket være ActualizeAI, som analyserer mye mer data enn den menneskelige hjernen kan takle. 

Hvorfor bør du vurdere å investere i ASI?

AltSignals leder an i utviklingen av blokkjede-baserte AI-løsninger. Dens AI-drevne krypto-intelligens ser ut til å forbedre AltAlgo ™-indikatorenes alleder utmerkede suksessrater ytterligere, og viderefører dem til et helt nytt nivå

Dette gjør ASI-tokenet til en overbevisende ny kryptovaluta for investorer. Den har en utmerket nytteverdi og en utvikling som kan gi en utmerket potensiell belønning for den tidlige investoren. 

ASI lanserte sitt presale til kun $ 0.012 per token, men tilgjengeligheten av denne nye kryptovalutaen til den opprinnelige prisen er begrenset. Prisen vil faktisk øke til  $ 0.02274 i den syvende og siste fasen. AltSignals ser ut som et fantastisk alternativ for alle som leter etter utmerkede nye kryptovalutaer å kjøpe i dag.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper AltSignals her <<<

4. Metacade (MCADE)

Hva er Metacade?

Metacade er i ferd med å bygge verdens største Web3 gaming-arkade, som tilbyr spillere ulike play-to-earn-spill (P2E) på et sted. Det er allment ansett som en av de mest spennende nye GameFi-utviklingene i 2023. Det leverer en omfattende og interessant spillopplevelse, og det belønner også spillere for deres fremgang i spillet.

I tillegg har Metacade som mål å bli et knutepunkt for spillutviklere i Web3, både for å tjene og for å ta karrieren til neste nivå. Skapere av sosialt innhold kan trene ulike kryptobelønninger ved å bidra til plattformen gjennom spillanmeldelser, deling av alfa og mer. Samtidig vil Work2Earn-ordningen, som forventes å lanseres i 2024, fokusere på å tilby noen av de mest spennende jobbmulighetene som er tilgjengelig på internett innen Web3. 

Metacades innovative Metagrants-program vil være avgjørende for å utvikle de beste nye P2E-titlene. Utviklere kan sende inn søknader for nye spill til MCADE-fellesskapet, som deretter stemmer på de forslagene som appellerer mest til dem. Metagrants tildeles utviklerne som får flest stemmer, for å finansiere utviklingen av nye spill kun for Metacade. 

Andre fordeler som er åpne for Metacade-fellesskapet inkluderer å tjene mens spill gjennomgår beta-testing. Dette gjøres ved å gi tilbakemelding til utviklerne mens de tjener krypto-belønninger for sin tid, innsats og kommenterer.

Hvorfor bør du vurdere å investere i MCADE?

Etter et imponerende forhåndssalg er det lett å se hvorfor det kan være et godt alternativ å investere i MCADE. Finansieringen av det nye kryptotokenet ble samlet inn ekstremt raskt, ettersom tokenet har så stor nytteverdi innenfor Metacade sin plattform. 

Etter hvert som gaming inntar Web3, virker Metacade som en verdig investering, spesielt med tanke på det omfattende og lovende veikartet for fremtiden. Dessuten vil P2E-gaming stimulere ivrige spillere som vanligvis spiller spill gratis; MCADE gir dem muligheten til å tjene penger på hobbyen sin, noe alle skulle ønske de kunne gjøre! Tokenet kommer bare til å stige i pris, så både smarte investorer og gamere gjør det klokt i å investere så snart som mulig.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Metacade her <<<

5. ApeCoin (APE)

Hva er ApeCoin?

ApeCoin er det opprinnelige ERC-20-tokenet for det anerkjente Bored Ape Yacht Club (BAY)-fellesskapet. Dette er et av verdens mest vellykkede meme-mynt felleskap, som har eksplodert i popularitet siden lanseringen i 2022. Yuga Labs samlet nylig inn $ 320 millioner i et virtuelt eiendomssalg som gjorde det mulig for innehavere av APE-mynter å kjøpe tomter i Otherside metaverse-rommet.

Selv om ApeCoin ikke nødvendigvis er en helt ny kryptovaluta, så ser det ut til at dens inntreden inn i metaverset vil løfte ApeCoin til neste nivå, samtidig som den utvikler og forbedrer tilbudet til fellesskapet betydelig. Otherside er et metavers-spill som kan vokse til et populært  Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) og virtuell verden, noe som tilfører ytterligere nytte for APE-tokens ved å integrere det i BAYC-økosystemet. 

APE ble lansert i mars 2022 med et imponerende trading-volum på 1 milliard mynter og ble en rask suksesshistorie i begynnelsen av bjørnemarkedet i 2022 ettersom markedsverdien økte raskt, noe som gjorde APE betydelig mer spennende enn tidligere lanserte meme-mynter. 

Hvorfor bør du vurdere å investere i APE

ApeCoin fanget raskt fantasien til NFT-kryptofans, og brakte med seg det meget ettertraktede medlemskapet i BAYC og dets yngre søsken, Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Eksklusiviteten fra begge klubbene har bidratt mye til  å gi ekstra verdi til APE-støttede NFT-er sammenlignet med andre som er tilgjengelige på kryptomarkedet.

Plattformens inntreden i metaverset ser ut til å øke krypto-fansens ønske om å bli involvert, med flere muligheter til å selge merchandise og gå videre med utviklingen av en desentralisert Web3-app. Med en enormt imponerende markedsverdi som allerede er oppnådd, tilbyr dette steget inn i metaverse-rommet mynten takhøyde til å vokse videre, noe som gjør den til en av de beste nye krypto-myntene på markedet. 

6. Livepeer (LPT)

Hva er Livepeer?

Liverpeer ble lansert i 2017 og ble den første fullstendig desentraliserte nettverksprotokollen for live videostreaming som utnytter kraften i blokkjede-teknologi for å forskyve makten fra sentraliserte streaming-plattformer, som YouTube eller Twitch, over til innholdsskapere. 

Direktestrømming og kringkasting blir stadig mer utbredt, og etterspørselen etter innhold døgnet rundt fortsetter å øke. På bakgrunn av dette har Livepeer har som mål å la produsenter dra nytte av desentraliseringen tilbudt av blokkjede-teknologien, for å tilby en mer effektiv og strømlinjeformet måte for innholdsskapere å sende inn arbeider sitt direkte til plattformen. 

Livepeer tilbyr flere muligheter for sine brukere til å delta på plattformen, og tilbyr “pay-as-you-go”-forbruk av innhold og gjør det mulig for innholdsskapere å tjene penger på innholdet sitt. I tillegg kan alle skaperne av den tekniske tjenesten forvente videoer med automatisk skalering, usensurert live-journalistikk og video-tilpassede apper.  Alt dette bidrar til at Livepeer har forstyrret verden av direktesendt video-streaming og etablert seg som markedsleder i sektoren. 

Hvorfor bør du vurdere å investere i LPT

Det opprinnelig LPT-tokenet blir en stadig mer ettertraktet eiendel ettersom krypto-tradere og live-straming-fans blir oppmerksomme på fordelen som tilbys ved å desentralisere videostreaming og plassere makten i hendene på skaperne i stedet for å være forpliktet til de store multinasjonale tech-gigantene. 

LPT er en ERC-20 mynt som ser ut til å ha et rikt vekstpotensial i de kommende årene , ettersom kringkastere av video-streaming anerkjenner den transformative kraften til blokkjede-teknologi. Livepeer har posisjonert seg som en pioner i bransjen, noe som gir betydelig takhøyde når det kommer til trading-volum og myntprisen. Prisene ligger for tiden på $ 5.83, men det er god takhøyde til at den kan stige betydelig, muligens innen mindre enn åtte uker. 

7. Balancer (BAL)

Hva er Balancer?

Balancer ble utviklet på Ethereum blokkjeden og lansert i mars 2020 som en automatisert market maker (AMM). Etter å ha samlet inn $ 3 millioner under sitt presale event, har Balancer utviklet en protokoll som fungerer som en selvbalanserende portefølje, likviditetsleverandør og prissensor. Brukere oppnår fortjeneste gjennom det nylig lanserte BAL-tokenet ved å bidra til spesialtilpassede «liquidity pools».

Det finnes tre typer «pools» som drives av Balancer: «Private pools» tilbyr eieren full styring over «poolen», noe som gjør dem til den eneste bidragsyteren til å utveksle likviditet og lar dem sette alle parametrene for «poolen».

«Shared pools» er tilgjengelige for brukere som ønsker å bli likviditetsleverandør sammen med andre brukere og få belønningene sine i Balancer Pool Token (BPT). Videre ligner «smart pools» på private verktøy, men de styres av en smart-kontrakt. BPTer brukes også som belønningsmekanisme for «smart pools», slik at hvem som helst kan bidra med likviditet til «poolen».

Hvorfor du bør vurdere å investere i BAL

BAL er det opprinnelige tokenet til Balancer og kanalen som brukerne kan legge til liquidity pools for å tjene en passiv inntekt, som tildeles brukerne hver uke. BAL-tokenet gjør det også mulig for plattformen å øke desentraliseringen og gir innehaverne stemmerett angående dens strategiske og fremtidige retning.

Den nåværende prisen på $ 6.36 ser ut som en overbevisende pris for en plattform som, selv om den ikke er den første DeFi-protokollen som bruker AMM, har gitt en forfriskende og ny tilnærming for å støtte likviditet. Denne nye tilnærmingen ser ut til å styrke Balancers rykte som en DeFi-løsning, noe som gjør det til et av de beste kryptoprosjektene å kjøpe i 2023. 

8. Frax Finance (FRAX)

Hva er Frax Finance?

Frax er en open-source, fullstendig on-chaim, og tillatelsesfri DeFi protokoll som har produsert det første fraksjonelle algoritmiske «stablecoin-systemet». Frax har fastsatt sitt endelig mål om å tilby en svært skalerbar, fullstendig desentralisert, algoritmisk valuta i stedet for faste digitale eiendeler som Bitcoin. 

Flere konsepter er innlemmet i Frax, inkludert den fraksjonelle algoritmiske «stablecoin», der en andel av tilbudet er støttet av sikkerhet, som med enhver annen stablecoin, med den andre delen av forsynings algoritmen. Forholdet mellom de to avhenger av markedets prising av FRAXs stablecoin. Når FRAX overstiger $ 1, reduseres sikkerhetsgraden, mens sikkerheten øker hvis den trades under $ 1.

I tillegg er plattformen et styrt av fellesskapet, uten et sentralisert styrende knutepunkt og bruker «on-chain oracles», Uniswap og Chainlink.

Hvorfor du bør vurdere å investere i FRAX

FRAX-protokollen er en fellesskap-drevet mynt med et unikt design. Mer enn 60 % av tilbudet utgis over flere år til likviditets leverandører og «yield farmers» med sin fullstendig desentraliserte protokoll og «on-chain»- styring.

Selve naturen til FRAX gjøre det til et attraktivt alternativ for investorer som er på utkikk etter stabilitet ved å kjøpe den eneste fraksjonelle algoritmiske stablecoinen i verden.  

9. Proxy Swap (PROXY)

Hva er Proxy Swap?

Proxy Swap er en plattform som gjør det mulig for tradere å bytte digitale eiendeler med et annet token, uten å måtte benytte seg av en sentralisert utveksling. Det gir fortsatt brukerne en høy grad av personvern, ettersom det tillater transaksjoner uten å kreve at de avslører MetaMask-adressen sin. 

Den kritiske funksjonen til Proxy Swap er at plattformen gjør det mulig å bytte enhver token som er oppført på Uniswap, noe som betyr at enhver mynt som er tilgjengelig på UniSwap kan trades ved hjelp av Proxy Swap. Dette gjør det til en av de mest allsidige og praktiske plattformene for bytting av mynter. Alle brukere trenger en MetaMask-lommebok for å få tilgang til ProxySwap og være koblet til Ethereum for å få tilgang til deres fasiliteter for smarte kontrakter for å muliggjøre raske, sikre og pålitelige token-swaps.

I tillegg til å tilby anonymitet for individuelle tradere, kan også bedrifter dra nytte av Proxy Swaps skjulte tokens. De lar dem gjennomføre sikre og anonyme transaksjoner på Ethereums blokkjede, og på den måten beskytte sensitiv økonomisk informasjon. 

Hvorfor du bør vurder å investere i PROXY

Personvernet som tilbys til eiere av PROXY-tokens i kombinasjon med desentraliserte trading-muligheter, gjør Proxy Swap til en attraktiv investeringsmulighet. Spesielt for brukere som ønsker å utføre direkte overføringer uten innblandinger fra en sentral myndighet, men samtidig beholde anonymiteten. 

Den faktiske verdien av PROXY-tokens vil bli avslørt med utgivelsen av nye funksjoner, inkludert en mobilapp, en beta-innsatsplattform og overføring av Ethereum til andre lommebøker uten å etterlate spor. I tillegg låser PROXY-tokens opp for stemmerett for sine medlemmer når det kommer til styringsvedtak. Dette gjør den nåværende prisen på $ 0.003408 til en overbevisende mulighet for tradere som er på utkikk etter en av de beste nye krypto-oppføringene å investere i.

10. Grove Coin (GRV)

Hva er Grove Coin?

Grove Coin er rebrandingen av Grove Token, en desentralisert og sikker kryptovaluta som er designet for å sikre planetens fremtid. Grove Coins mål er å skape rikdom for alle innehavere av GRV-mynter ved å utnytte mulighetene som tilbys av en sikker, fullstendig desentralisert digital valuta med en miljøvennlig samvittighet. 

Bekymringene over innvirkningen av kryptoutvinning på miljøet er i ferd med å bli et reelt problem. Derfor har Grove Coin som mål å bli det ledende globale grønne betalingssystemet (GGPS) ved å fokusere på miljøvennlige blokkjede-løsninger som er fri for gruvedrift. Resultatet er en miljøvennlig mynt som fungerer på samme måte som Bitcoin (BTC) som en digital valuta, med sterk vekt på å støtte miljøbevisste kryptoprosjekter på samme måte som klimakvoter.

I arbeidet med å utvide verktøyet som er innebygd i GRV-token, har Grove Coin gitt ut sin egen Grove Chain. Denne «Binance Smart Chain»-aktiverte blokkjeden har økt mulighetene for innehavere av GRV-mynter betydelig. 

Hvorfor du bør vurdere å investere i GRV

GRV-tokenet er en revolusjonerende ny kryptooppføring som tar sikte på å etterligne funksjonaliteten til Bitcoin ved å tilby investorer, utviklere og tradere, som er bekymret over den miljømessige bærekraften ved krypto-teknologier, et miljøvennlig alternativ.

Midler som hentes inn fra GRB investeres også i fornybare energiprosjekter, solcelledrevne energiparker og hydroponisk jordbruk. Dette betyr at samfunnet som helhet drar nytte av investeringer i GRV. Den nåværende prisen på $ 0.7084 og det lave handelsvolumet ser ut til å ha et enormt vekstpotensial ettersom fokuset på miljøvennlig bærekraft i blokkjede-sektoren fortsetter å vokse. 

11. Aussie Digitals (AUD)

Hva er Aussie Digitals?

Aussie Digital er et nytt, banebrytende e-handel økosystem som tilbyr brukerne de verktøyene de trenger for å bygge, etablere og vedlikeholde en blomstrende nettbutikk. To nøkkelprosesser underbygger plattformen i hjertet av Aussi Digitals metodologi. 

Den første er å gjøre det mulig for brukere å bygge et e-handel økosystem som inkluderer en kraftig nettbutikk-utvikler, fullpakket med tilgang til kraftige markedsføringsverktøy og en B2B handelsplattform. Denne skal frigjøre kraften i sosiale medier på banebrytende måter sammen med andre desentraliserte blokkjede-drevne tjenester som tidligere aldri har blitt utnyttet innen e-handel.

For det andre er den opprinnelige AUD mynten en ERC-20 digital mynt som tilbyr kunder og bedrifter nye muligheter når den brukes sammen med Aussie Digitals økosystem. Økosystemet er for øyeblikket ikke tilgjengelig gjennom sentraliserte eller tradisjonelle online e-handel leverandører. 

Hvorfor du bør vurdere å investere i AUD

Aussie Digitals opprinnelige AUD-mynt er drivstoffet bak selskapets Tradezy-plattform og Tradedos børsnoteringer av kryptovaluta. På denne måten kan e-handelsbedrifter enkelt akseptere flere forskjellige kryptovalutar som gyldige valutar for sine varer og tjenester.

AUD’s Initial Exchange Offering (IEO) løper frem til 13. mars til en pris på $ 0.01. Det er en total token-forsyning på 50 millioner mynter, hvorav 60 % er tilgjengelig for salg til publikum. Med et potensial til å revolusjonere og forstyrre det tradisjonelle e-handelsmarkedet, ser AUD ut som en overbevisende ny kryptovaluta som detaljist-investorer bør undersøke.

12. Mintera (MNTE)

Hva er Mintera?

Minterr er et nytt kryptoprosjekt som tar sikte på å bringe et klimapositivt finansielt økosystem til verden av klokkekjede-drevne DeFi-løsninger. Plattformen tar sikte på å skape et bærekraftig knutepunkt for tjenester innen kryptoinvesteringer og produkter for et nytt klimabevisst publikum og en ny gruppe investorer. Limet som bringer alt sammen er Minteras utility-token, MNTE.

Det grunnleggende prinsippet bak Mintera er å skape digitale investeringstjenester som fremmer bærekraft med en gunstig positiv innvirkning på miljøet, og som gir investorer tilgang til trygge, samvittighetsfulle globale muligheter. 

MNTE-mynten er en ERC-20-mynt som støtter Ethereum blokkjeden som Mintera operer på, og token-innehavere kan låse opp flere fordeler. Disse inkluderer eksklusiv tilgang til Minteras grønne investeringsprodukter og ekstra fordeler som en del av MNTE-fellesskapet. I tillegg vil MNTE-innehavere direkte finansiere positive klimatiltak og delta i avstemninger som vil diktere plattformens fremtidige retning. 

Hvorfor bør du vurdere å investere i MNTE?

MNTEs presale ble lansert 1. februar med dets beta-presale runde, med den første fulle runden med lansering 1. mars og den andre runden 1. april  Den nåværende prisen på MNTE er $0.14 i den første fulle runden, en verdi som vil øke gjennom hele presale-fasen. 

Halvparten av det totale tilbudet på 65 millioner tokens er tilgjengelig på deres presale, som avsluttes 1. juni 2023. Minteras første investeringsprodukt vil bli lansert 14 dager senere. Den lave prisen på MNTE under deres presale og den nye måten å tilby DeFi-investeringsprodukter med en miljøvennlig vinkling gjør det til et utmerket nytt kryptoaktiva som investorer bør vurdere.

Hvordan finner jeg de nyeste kryptovalutaene som forventes å ta av?

Innvestorer som er interessert i å finne de nye kryptovalutaene som forventes å skyte i været kan finne informasjon på flere steder. 

Coinmarketcap er en utmerket kilde med oppdatert informasjon angående de mest spennende og lovende nye kryptovalutaene i presale og i offentlig salg. Coin Gecko er en annen anerkjent og verdifull kilde for oppdatering av nye oppføringer av mynter. 

Andre måter å holde seg informert på inkluderer å finne relevante trading-grupper på Disocrd-servere og Telegram, gjennomføre et godt gammeldags Google-søk etter “krypto presale muligheter” og følge med på sosiale medieplattformer som Twitter og TikTok. 

Hva er fordelene og ulempene ved å investere i nye kryptovalutaer?

Som med enhver investeringsprosess er det fordeler og ulemper ved å investere i myntoppføringer. Fordelene inkluderer følelsen av kameratskap som oppnås ved å føle at man er en del av et voksende fellesskap og en følelse av eierskap i noe som er i ferd med å blomstre. I tillegg er det såklart et betydelig potensial for verdiøkning etter hvert som mynten blir populær og mulighetene til å kjøpe tokens til en rabattert pris sammenlignet med andre kryptovaluta. 

På den andre siden er kryptomarkedene notorisk ustabile, med nye kryptoer som reagerer med mer volatilitet på markedsforholdene enn mer etablerte valutaer. I tillegg er det ingen garanti for at et nytt krypto-prosjekt kommer til å ta av umiddelbart. Tålmodighet er nødvendig for å sikre at maksimal gevinst kan realiseres, sammen med en forståelse av at suksesser over natten i krypto-verdenen er unntaket snarere enn regelen. 

Relaterte krypto-spørsmål (FAQs)

Er nye kryptomynter en god investering?

De beste nye kryptomyntene kan være en god investering når de kjøpes på et tidlig stadie av deres eksisten, enten under krypto presale eller før de tar av etter at de har blitt oppført. 

Det kan ta tid for nye kryptovalutaer og prosjekter å etablere seg, så investorer bør være tålmodige hvis de ikke opplever fortjeneste over natten. Det er imidlertid viktig å merke seg at at ikke er noen garanti for at de nyeste kryptomyntene vil lykkes, som med alle andre investeringsmuligheter. 

Hvordan lages kryptovalutaer?

Nye tokens lages gjennom blokkjedeutvinning. Denne prosessen innebærer at datakraft brukes til å løse komplekse matematiske problemer som fører til generering av digitale mynter.

Hvilken kryptovaluta vil eksplodere i 2023?

Det er aldri en eksakt vitenskap å peke ut en bestemt kryptovaluta. Det er imidlertid mulig å komme med anbefalinger basert på flere ulike indikatorer, for eksempel prosjektplaner, prosjektstøtte og potensial.

Med tanke på disse faktorene så ser Chancer mynt ut som et utmerket potensial for merkbar vekst i 2023, med Shiba Memu rett i hælene.

Hva er en krypto-notering?

En krypto-notering er når en sentralisert eller desentralisert børs tilbyr trading-par for en bestemt mynt. Dette skjer vanligvis etter et presale, kjent som Initial Coin Offering (ICO), som brukes til å generere kontantstrøm for de beste nye krypto-prosjektene.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her