Vi lever i en digital verden. Alt som vi tar i eller bruker har en eller annen tilknytning til internett eller elektronikk. Denne livsstilen har kommet for å bli, og det vil være vanskelig å fungere uten.

I disse tider har både gamle og unge enten en eller flere smarttelefoner og laptop. Laptop kan brukes til mer enn bare å lese nettavisen eller sjekke e-posten. Mobiltelefonen vår, den kan vi rett og slett ikke leve uten. Hvor enn vi befinner oss, så er den alltid ikke lengre enn maks 5 meter fra oss. 90% av tiden ligger den enten i lomma eller i vesken vår. Livet til mange er rett og slett på mobilen. 

Mobil – mer enn bare underholdning

Vi lever i en verden der vi stadig er på farten. Vi reiser og pendler utrolig mye. I større byer som for eksempel Oslo og Bergen, så er det mange av oss som kan ende opp med å bruke mer enn 2-3 timer hver eneste dag, Mandag til Fredag, til kun reise og ventetid. I løpet av en uke blir det fort 10-15 timer man har kastet bort på absolutt ingenting. Dette er bortkastede timer!

Vi alle bærer med oss en smarttelefon, vi alle har ønsker om å kunne tjene lette penger. Dette er fullt mulig om man bruker det man har tilgjengelig på en smart måte. mobilen vår er en ypperlig verktøy. Den kan brukes til så mye mer enn bare Candy Crush, Facebook, Instagram osv. Hva om man sier at mobilen kan være et hjelpemiddel som kan brukes for å tjene lette penger, uten å måtte slite fysisk.

Kryptovaluta på mobil

Som de aller fleste sikkert har fått med seg, så er kryptovaluta ekstremt populær. Bare se hvor mye oppmerksomhet Bitcoin har fått de siste årene. Mange lo av dette da det ble lansert for en del år tilbake, men tenker nå at pipen har fått en annen lyd. Verdien på Bitcoin har nådd verdier man ikke trodde var mulig.

Så bruk mobilen til å begynne å handle kryptovaluta! Det finnes utallig handelsplattformer som tilbyr slike tjenester. Alt kan gjøres fra det du har i hånden eller i lomma, nettopp, mobiltelefonen.

Er man helt ny på dette og er usikker hvor man skal begynne. Ta en titt på  der gir de deg gode tips og råd for hvordan man kan tjene penger på nett, informasjon om kryptovaluta og hvordan man kan starte å trade. For å få flere tips klikk her.

I stedet for å kaste bort 10-15 timer i uka på Candy Crush eller Instagram, bruk heller denne tiden til å tjene deg noen ekstra kroner eller tusenlapper om man er heldig i sine valg. det beste med dette er at man rett og slett ikke behøver å bruke så mange timer på akkurat det. I mange tilfeller holder det med at man tar en titt på handlene sine et par ganger i løpet av dagen, noe som i praksis ikke tar mer enn et par minutter.

Å begynne med trading av kryptovaluta betyr ikke at man må starte med 10-20 000 kroner. det er mange plattformer som gir folk muligheten til å starte med trading for kun noen få hundrelapper.

Men en ting er sikkert, når man først har fått smaken på trading av kryptovaluta og ser at det er mulig å tjene penger på dette, så er det ikke noe man vil gi slipp på så fort. Det kan føre til at man legger i litt mer penger og tid til akkurat dette. Men tid er ikke noe problem hvis man har 10-15 timer med dødtid i uka å ta av.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her