Hjem Kryptovaluta Kriptomat Exchange Anmeldelse – Brukervennlig kryptobørs

Kriptomat Exchange Anmeldelse – Brukervennlig kryptobørs

Kriptomat er en kryptobørs som først og fremst er rettet mot europeiske investorer. Brukervennlighet er en topp prioritet for Kriptomat, noe som gjenspeiles i brukergrensesnittet. Spesielt for nybegynnere er Kriptomat en utmerket anbefaling for handel av kryptovaluta. Imidlertid vil også erfarne kryptoinvestorer kunne sette pris på enkelheten til børsen.


Kriptimat – Optimalisert for en smidig og enkel opplevelse

Kryptovaluta har ennå ikke blitt en universelt akseptert betalingsmetode. Og en av hovedårsakene til det er veldig tydelig.

Det er veldig komplisert.

Sammenlignet med vanlige (fiat) penger som vi alle er vant til – som kroner eller euro – er det å selge, kjøpe og ta ut kryptovaluta, en alvorlig utfordring for mange.

Det er her Kriptomat.io kommer inn i bildet.

Kriptomat-utvekslingsplattformen lar brukere som ikke er teknisk kunnskapsrike og krypto-nybegynnere enkelt bli del av den nye verdenen som kommer med digitale valutaer. Denne kryptobørsen tilbyr et brukervennlig grensesnitt og sikre, regulerte omgivelser for å introduseres inn i til den nye økonomien.


Om Kriptomat

Deres viktigste operasjonsnav er i Slovenia, men selskapet er faktisk lokalisert i Estland, ettersom Estland er et av få land som har de nødvendige juridiske rammene, og de har allerede begynt å regulere digitale valutaer ved å innføre lisenser for kryptobørser og krypto-lommebøker.

Kriptomat har som mål å tilby den sikreste fiat-porten inn til kryptovaluta-verdenen og har allerede ervervet driftslisenser av Financial Intelligence Unit, Estlands myndighet for anti-hvitvasking av penger (AML).

Å ha streng regulering betyr at brukerne må gjennom en Kjenn-Din-Kunde prosess med identitetsbekreftelse på lik linje som de fleste andre krypobørser. Likevel er denne prosessen veldig enkel på Kriptomat og det tar bare 5 minutte å laste opp alle nødvendige dokumenter.


Hvilke kryptovalutaer kan du kjøpe?

Kriptomat har 30 forskjellige kryptovalutaer som er tilgjengelig for kjøp og salg og de legger stadig til nye valutaer på børsen sin.

Nedenfor vil du se en liste over alle tilgjengelige kryptovalutaer som kan utveksles på Kriptomat.io 26.06.2020.

Bitcoin BTCRipple XRPEthereum ETH
EOS EOSLitecoin LTCStellar XLM
TRON TRXBitcoin CashCardano ADA
Monero XMRIOTA IOTADash DASH
DAI DAINEO NEOEthereum Classic ETC
NEM XEMZcash ZECAugur REP
Gnosis GNO0xProject ZRXOmiseGO OMG
Enjin ENJStatus SNTSunContract SNC
Metal MTLCivic CVCRequest Network REQ
FunFair FUNPropy PROLoopring LRC

Avgifter

Kriptomats kjøps-/salgsgebyr for handel med fiat er 1,45% uten ekstra avgifter for å ta ut/sende kryptovaluta. Dette er det billigste alternativet. Du kan kjøpe kryptovaluta direkte med FIAT på børsen ved å sende penger gjennom SEPA bankoverføring (Europaoverføring) til Kriptomat.

For kjøp med kredittkort er gebyret 3.65%, og for e-lommebøker som Skrill og Neteller er gebyret 5.35%.


Lisenser og compliance

Vel, det er her Kriptomat virkelig skinner.

Den er bygget med troverdighet i tankene – den er lisensiert og regulert av EU. Kriptomat har alle de offisielle EU-lisensene for digitale lommebøker og kryptohandel.

Og dessuten er over 98% av Kriptomats verdier lagret i kalde lommebøker. Dette vil si at de ikke er koblet til Internett, noe som betyr at i tilfelle et veldig usannsynlig sikkerhetsbrudd, vil nesten ingen av midlene bli stjålet.

På denne måten ville Kriptomat unngå skjebnen til Bitcoin Norway, en tidligere norsk kryptobørs som holdt myntene sine i en varm lommebok, koblet til Internett, hvor kundene mistet kryptovaluta for flere millioner kroner grunnet en påstått hacking-episode.

Alle disse forskriftene og sikkerhetsstandardene til Kriptomnat – pluss en avansert tofaktorsgodkjenning som brukes til alle brukerpålogginger, bør i det minste gi deg litt ro (selv om det alltid anbefales å lagre kryptovaluta i hardware-lommebøker for lagring i lengre perioder).


Positive Egenskaper med Kriptomat

  • Veldig enkel å bruke – ideell for nybegynnere
  • Akseptable avgifter og høye handelsgrenser
  • Regulert børs med plettfritt omdømme
  • Sikker fiat-til-krypto gateway

Kriptomat anmeldelse: Konklusjon

Kriptomat er en ambisiøs kryptobørs som tilbyr en prestisjetung tjeneste til en overkommelig pris. Børsen overholder alle nødvendige finansielle lover og har blitt tildelt flere internasjonalt anerkjente lisenser for å sikre sikkerheten og sikkerheten til brukernes personvern. Som et resultat tilbyr den en ryddig krypto-gatewaymed en sømløs brukeropplevelse som kan være et godt alternativ for både nybegynnere og erfarne kryptoentusiaster.

OVERSIKT OVER TILBAKEMELDING
Vår vurdering
Forrige artikkelHvor mye kan du vinne på gratis free spins?🎰 🔥
Neste artikkelSuksessautomaten Rich Wilde and the Book of Dead
Aksel Engen
Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her