Bedrifter tar i økende grad i bruk Bitcoin i den daglige driften. Finn ut hvordan Bitcoin kan være til nytte for egen virksomhet. 

Bitcoin, er den nye transaksjonsvalutaen som de fleste tror vil forandre forretningsdriften for alltid. Dette har inspirert til ivrige økonomiske aktiviteter og skapt muligheter til å tjene penger for virksomheter og enkeltpersoner, i ulike bransjer over hele verden. De fleste bedrifter, bruker Bitcoin som betalingsmiddel for varer og tjenester. 

For andre virksomheter, brukes valutaen også som et aktiva til diversifisering og sikkerhet mot inflasjon. Imidlertid har Bitcoin mange andre fordeler for bedrifter. Følgende artikkel utforsker potensielle måter, der Bitcoin kan være til fordel for bedrifter. 

Økt eksponering  

Alle virksomheter søker å tiltrekke seg og beholde så mange kunder som mulig. Det er imidlertid ikke lett å gjøre det med begrensede betalingsalternativer. Kontanter, bankoverføringer og kredittkort tilrettelegger for transaksjoner, men bruken av disse er fortsatt underlagt offentlig regulering. Det gjør det ekstremt vanskelig for mange bedrifter å handle med kunder utenfor eget område, andre land eller regioner. 

Bruk av Bitcoin gjør det mulig for bedrifter å tiltrekke seg og drive handel med kunder over hele verden uten ekstern innblanding. Bitcoin er en desentralisert valuta, der du kan sende og motta penger over hele verden når det passer deg. Dermed vil det å integrere valutaen i virksomheten, gjøre det enklere å benytte et fremvoksende globalt marked av kryptobrukere. 

Eksponeringen mot utenlandske markeder vil gå langt i å øke virksomhetens omdømme, med lukrative muligheter til å maksimere fortjenesten. Integrering av Bitcoin i virksomheten, kan også gjøre deg i stand til å tiltrekke deg globale investorer som søker kryptovennlige bedrifter som investeringsobjekter. 

Sikre transaksjoner

Transaksjonssikkerhet er en betydelig bekymring for enhver virksomhet, spesielt når det gjelder kjøp og salg på Internett. Selv om de fleste elektroniske betalingssystemene virker sikre, har de ulike smutthull som kriminelle lett kan utnytte. For eksempel er bankene vanligvis avhengige av pengebehandlere og andre mellommenn for å fullføre internasjonale betalinger, noe som utsetter kundene for risiko som tyveri og svindel. 

Bitcoin har de beste tiltakene for å beskytte brukeropplysninger og pengene som er i omløp. Mens transaksjonene ikke involverer tredjeparter, validerer den underliggende blokkjeden til Bitcoin alle transaksjoner på et offentlig delt regnskapssystem. Alle brukere har tilgang til databasen på nettverket. Men, systemet er kryptert og irreversibelt, noe som gjør det ekstremt vanskelig for noen å manipulere Bitcoin-transaksjoner. 

Den irreversible regnskapssystemet til Bitcoin, eliminerer sjansene for dobbeltbetalinger, og beskytter virksomhetene mot svindel. Dessuten reduserer fraværet av tredjeparter i Bitcoin-transaksjoner risikoen for datatyveri, og holder nettverket sikkert. Takket være det irreversible regnskapssystemet til Bitcoin, vil du også raskt løse betalingstvister med kunder og leverandører. 

Hurtig og billig betalingsbehandling 

Generelt vil betalingshastigheten påvirke forretningsvirksomheten betydelig. Betalingsbehandlingen via debetkort og bankoverføringer tar vanligvis flere timer eller dager å fullføre. Det kan forårsake massive forstyrrelser av driften. Forsinkelser i betalingsbehandlingen kan for eksempel påvirke trege produktleveranser fra leverandører. 

Integrering av Bitcoin i betalingssystemet, kan forbedre effektiviteten betydelig. I motsetning til andre elektroniske betalingssystemer, tar Bitcoin-transaksjoner vanligvis noen minutter. Bitcoin gjør det mulig å behandle betalinger fra kunder og leverandører over hele verden nesten umiddelbart. Bedrifter kan foreta Bitcoin-betalinger gjennom personlige lommebøker eller pålitelige cryptocurrency-utvekslinger som Kryptovaluta, så Oppdag Kryptovaluta med Kryptovaluta.io

Bruk av Bitcoin vil også gjøre det mulig for virksomheten å redusere driftskostnadene på grunn av de lavere transaksjonsgebyrene. Kryptoplattformer tar vanligvis en provisjon for behandling av Bitcoin-transaksjoner på vegne av sine kunder. Avgiftene er imidlertid relativt lavere enn debet- og kredittkort. 

De fleste bedrifter bruker primært Bitcoin som transaksjonsvaluta for ulike varer og tjenester. I tillegg kan Bitcoin også gi bedriften flere muligheter for inntektsgenerering. Bortsett fra å akseptere Bitcoin som et betalingsmiddel, kan du også bruke mottatte Bitcoin til å trade og kjøpe andre investeringer, for å få virksomheten til vokse. 

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her