Når det kommer til mote, kan det å ha Prada-smak på et Gap-budsjett føre til at du flittig blar gjennom sidene til “Vogue” og føler deg grønn av misunnelse. Designermote kommer definitivt ikke billig, spesielt når du ser etter varer som kåper, sko og vesker.

Men bare fordi budsjettet ikke tillater Gucci, betyr ikke det at du ikke kan ha noen designermerker i skapet ditt. Faktisk, med noen ressurssterke tips, kan du fremdeles få tak klær fra dine favoritt designermerker – uten å betale de ekstremt høye prisene.

Mote på budsjett

Jeg aksepterer rett og slett ikke at et lite budsjett er en unnskyldning for å ikke å føle vel med deg selv. Enten du har en million kroner å handle med eller 300 kroner, kan du finne fantastiske tilbud som gir deg et moteriktig utseende.

Sjekk ut søsterlinjer

Hvis du noen gang har ønsket deg at du kunne bruke en Missoni maxi-kjole eller bære en Versace-veske, vet du hvor deprimerende surfing på nettstedene deres kan være. Å bruke 1200 dollar på et enkelt klesplagg er uakuelt for de fleste. Det er grunnen til at jeg har vært glad for å se populære merkevarer gå sammen med rimelige forhandlere for å lage nye motelinjer.

Versace-linjen på H&M ble snappet opp i en fei, og utgivelsen av Missoni-linjen på Target krasjet faktisk nettstedet deres! Rabattmerker – kalt «søsterlinjer» i bransjen – betyr at du får etiketten fra din favorittdesigner og de samme designelementene for en mindre pris. Andre designere som har hoppet på rabattbåndet inkluderer Jason Wu, Charlotte Ronson, Vera Wang og Michael Kors.

Oppdater kun tilbehør

Jeg vet ikke med deg, men jeg har definitivt ikke penger til å gjennomføre en komplett garderobeoverhaling hver sesong. I stedet for å bruke en formue på nye bukser, skjorter og jakker, investerer jeg i gode plagg som kan vare flere sesonger. Da jeg når en ny trend, kan jeg kjøpe billigere tilbehør for å holde garderoben min oppdatert uten å desimere bankkontoen min helt.

For eksempel elsker jeg neonfargeblokkerende trend akkurat nå. Heldigvis hadde jeg allerede alle de nøytrale brikkene i skapet mitt – jeg bare tok et lyst skjerf og et par tykke armbånd som jeg kjøpte billig på kjøpesenteret.

Handle på rabattbutikker

Hvis det er viktig med spesifikke merker og prangende etiketter, kan det være veldig fristende å bruke for mye i en kostbar butikk for designermerket. Hvis du er ute etter den gode tilbud byrde du styre unna butikkene til selve designermerkene, og benytte deg av varehus på nett som Enmoda, hvor du for eksempel kan finne en

Butikker som dette kan ofte gi reduserte priser fordi de kjøper ekstra inventar fra slutten av sesongen fra andre butikker, noe som betyr at du får kraftige rabatter hvis du ikke er kresen med sesongen.

Kjøp brukt

Jeg pleide å avfeie ideen om å kjøpe brukte klær helt. Men da shopping på brukthandeler som Fretex ble populært, måtte jeg gi den en sjanse. Jeg ble hyggelig overrasket!

Butikker som Fretex har kommet langt de siste årene, og du vil kunne finne et stort utvalg av designerklær billig. Prøv det og finn din komfortsone. Jeg har siden erfart at jeg er mye mer komfortabel med å kjøpe ting som sko, jakker og vesker brukt, noe som er perfekt fordi de er noen av de dyreste varene. Faktisk knagget jeg et autentisk par Steve Madden-hæler for bare 100 kroner.

Endelige ord

Bankkontosaldoen din skal aldri gjøre at du føler deg dårlig med deg selv. Sannheten er at noen mennesker har penger å bruke på dyre designervarer, men de aller fleste av oss trenger å jobbe med det vi har. Ved å score fantastiske deals på nettbutikker som tilbyr designermerker for reduserte priser og bruke et godt grunnlag fra ditt eget skap, trenger du ikke å ofre stilen din på grunn av et lavt budsjett.

Hvordan foretrekker du å gå frem for å spare på moteriktige klær?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her