Oktober er snart over, og høstfargene kommer til liv for fullt. Varme tepper, ettermiddagsturer gjennom knasende blader, og alt med gresskarkrydder er tilbake på menyen.

Vi har samlet noen gaver som er perfekte en skarp høstdag: Enten du trenger noe å gi til en venn eller et familiemedlem som har bursdag eller bare en liten ting for å lysne noens høstdag. Vi vil nå liste opp noen spennende kan gaver du kan kjøpe denne høstsesongen.

Kool8 termos

Kool8 – Stilig aliminiumsflaske med unik temeraturholdingsfunksjon som passer for både kalde og varme drikker.

En Kool8 termos er et godt alternativ for de som liker å gå tur i det nydelige høstværet. Dette er en lett flaske av aluminium som er laget for folk på farten. Hva gjør dette produktet unikt, tenker du kanskje? Kool8 er laget med dobbeltvegget vakuumisolasjon, som gjør at temperaturen holdes bedre, enten det er kaldt vann du ønsker eller for å sørge for at te/kaffe holder seg like varmt time etter time. Flasken ser i tillegg unik og stilig ut, og vil fort bli lagt merke til av andre.

Personalisert stjernekart

Personalisert stjernekart

Hva gjør en gave spesiell? Mange vil nok svare at det som gjør en gave spesiell, er at den er unik eller at den er laget kun for deg.

TwinkleInTime er en utrolig online tjeneste som lar deg lage og bestille et personlig stjernekart som fanger hvordan stjernene ble arrangert på en dato og et sted du velger selv. Du kan velge datoen din datter ble født, konfirmasjonsdatoen eller til og med dagen hun giftet seg. Har du et magisk øyeblikk med en du er glad i, vil dette være en unik gave som hedrer dette minnet.

Det er en av de beste bursdagsgavene til en kjæreste. Men det kan også være perfekt til bryllupsdag, konfirmasjoner og andre spesielle anledninger. Hvis din kjære er glad i astrologi, vil denne gaven garantert treffe godt. Sannsynligheten er stor for at hun vil henge kartet opp på kontoret, stuen eller soverommet.

Solterapilys

Bilderesultat for sun therapy light

Nå som høsten er her for fullt og vi nærmer oss vinteren, vil mange kjenne effekten av mangelen på sol på kroppen. Naturlig sollys gir oss D-vitaminer, og mangel på sol er en av de største grunnene til at mange blir slitne og deprimerte på vinterhalvåret, også kjent som «vinterdepresjon».

Ved hjelp av et solterapilys kan du få tilstrekkelig dagslys, selv under høst og vintermånedene, og det kompenserer derfor for mangel på lys og de tilhørende bivirkningene. For de som sliter med dette kan det være en god ide å ta D-vitaminer, men solterapilys vil også kunne være til god hjelp! Disse lampene er konstruert for å motvirke trøtthet og gi deg mer energi.

Kjenner du noen som ofte klager på at de er slitne eller deprimerte under vinterhalvåret? I så fall kan dette være den ultimate gaven for deres velbefinnende.

Pokersett

Bilderesultat for pokersett

Du kan ikke ha et pokerspill uten pokersjetonger. Å satse på gode hender er hjertet i spillet. Å vite når du skal kaste deg, når du skal bløffe og når du bare skal ri ut hånden, er alle integrerte ferdigheter som er avhengige av et enkelt rundt plaststykke. Hobbyspillere og semi-profesjonelle vil ofte ha sitt eget sett med sjetonger som kan brukes på pokerkvelder, noe som gjør et godt sett til den perfekte gaven.

Et tradisjonellt Pokersett tilbyr den komplette pakken for både nye og erfarne pokerspillere. Dette er et flott alternativ for alle som ønsker å begynne å lære å spille poker eller som trenger et erstatningssett. Med fem forskjellige typer chips med ulike verdier blir det enkelt å organisere og utdele beløpene med liten innsats. De kommer med to kortstokker, «dealer» knapp og en stilig koffert som holder alt du trenger på ett sted.

Et enkelt pokersett vil ofte holde fint for hobbyspillere, mens de mer dedikerte vil kanskje foretrekke mer eksklusive sett. Giftwits har en fin guide som illustrer de ulike formene for pokerartikler.

Skjerf

Bilderesultat for scarf fall

Med høsten kommer også kulden. Å gi et skjerf i gave er derfor absolutt ikke en dårlig idé på denne årstiden. Et skjerf er ikke bare et ytterplagg som er både stilfullt og hindrer potensielle forkjølelser, det har faktisk en ganske dyp betydning.

Skjerf som gave har forskjellige betydninger, avhengig av hvem du gir det til. Å gi et skjerf til eldre er legemliggjørelsen av respekt. Hvis du gir et skjerf til kjæresten din, betyr det at du vil pass på ham/henne. Å gi et skjerf til din elskede familie viser kjærlighet. Og hvis du gir den til vennen din, betyr det at du setter pris på vennskapet ditt.

Luftfukter

Bilderesultat for humidifier

Det har blitt kaldt ute og vi har satt på varmen innendørs for å holde oss varme. Det eneste problemet med det er at luften blir ekstremt tørr og vi drikker mye mer vann.

Fuktighet får et dårlig rykte takket være det vi vet om fuktighet om sommeren: det tykke, fuktige belegget i luften. Det er med god grunn at den berømte frasen “Det er ikke varmen, det er fuktigheten…” er det vi alle mumler når enda en potensielt god hårdag er ruinert. På grunn av denne negative konnotasjonen, forsømmer folk ofte fuktighetens betydning i vinterhalvåret.

Kald luft i vinterhalvåret tørker opp fuktighet i luften. Denne dehydreringen visner tegn på planteliv og forårsaker mange ubehagelige bivirkninger i hjemmene våre. Her kommer luftfukteren inn i bildet. Luftfuktere tilføyer fuktighet i luften for å redusere effekten av tørr luft og skape et mer komfortabelt miljø ved å fremme bedre luftkvalitet og helse i hele hjemmet.

Luftfukteren tilfører fuktighet i luften for å forhindre tørrhet som kan forårsake irritasjon i mange deler av kroppen. Luftfuktere kan være spesielt effektive for å behandle tørrhet i hud, nese, svelg og lepper. De kan også lette noen av symptomene forårsaket av influensa eller forkjølelse.

De som er plaget med bihulebetennelse eller sesongmessige hoste og forkjølelse, vil sette pris på den gjenfriskende hydrasjonen en luftfukter kan gi for å fremskynde helingsprosessen. Selv om du ikke er syk, kan en luftfukter bidra til å forhindre sykdom og holde de irriterende symptomene i sjakk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her