Mobilene våre har blitt en mer og mer naturlig del av hverdagen vår og vi har dem med oss nesten absolutt overalt. I takt med at vi bruker dem mer og ikke minst tar dem med oss rundt omkring i løpet av dagen, øker sannsynligheten for at vi kommer til å oppleve skader på mobilene våre. Det er derfor gode grunner til å beskytte mobilene våre best mulig – slik at vi slipper å betale for dyre reparasjoner eller å bytte ut deler når det kanskje kunne ha vært unngått. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvilket utstyr det faktisk er verdt å investere i.

I dag finnes det utallige typer utstyr når det kommer til mobilen din og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne når det kommer til hva det faktisk er verdt å bruke pengene dine på. Steder som Skalhuset selger masse spennende ting og hva som er riktig for deg å investere i kommer til å avhenge av hvordan du bruker mobilen din og hvilket behov du har, men det er noen helt grunnleggende ting som er brukbare for de aller, aller fleste.

Deksel til mobilen din

Når man snakker om deksel, er det lett å tenke at dette utelukkende handler om hvordan mobilen din ser ut. Men dette er ikke bare et fint visuelt verktøy du kan bruke når det kommer til å uttrykke den personlige stilen din, det er også noe som kan hjelpe deg med å beskytte mobilen din mot skader. Det er lett å miste mobilen sin på overflater som kan skade den, og her er et deksel helt uvurderlig når det kommer til å beskytte mobilen mot skade og deg mot høye verkstedspriser.

Dette er muligheten din for å være både mer personlig og ikke minst vise stilen din. Valgene her er endeløse, men noen er bedre til å beskytte mobilen, og glasset, enn andre, så se an hva som passer best til ditt behov og ikke bare det estetiske.

Panserglass som beskytter skjermen din

Noe av det aller dyreste du kan ødelegge på mobilen din er glasset. Og hvis det er noe som er spesielt utsatt for skade, så er det glasset på mobilen din. Derfor er det å investere i panserglass noe av det aller beste du kan gjøre. Dette er fordi panserglass gjør en helt nydelig jobb når det kommer til å beskytte den faktiske skjermen din og er ikke minst en både virkningsfull og billig måte å beskytte skjermen din på. Du kommer til å spare mye penger på å prioritere et panserglass.

Etuier og ladere

Ting som kanskje ikke er superviktige, men som er gode ekstra-ting er etuier (som for eksempel til airpods) og gode ladere. Det er lett at ladere går i stykker og dette er noe som kan øke brannfaren ved bruk. Det er litt for mange som tror det går greit å bruke ødelagte ladere, men prioriter heller å kjøpe en ny. Vi lover at det er verdt det.

Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her