Det blir mer og mer populært å investere online, og det er ingenting som tyder på at det kommer til å endre seg i den nærmeste fremtid. Her kan du lese mer om de mest populære måtene å investere på akkurat nå.

Investering i kryptovaluta

En av de tingene vi blir mer og mer opptatt av å kunne investere i, er krypotvaluta. Dette skjer heldigvis i takt med at det blir enklere å investere i kryptovaluta. Det er nemlig flere og flere plattformer som gjør det mulig å investere i kryptovalutaer som ikke har vært tilgjengelig i samme omfang tidligere. Hvis man skulle handle med en annen kryptovaluta enn Bitcoin, ble man nødt til å gå på en kryptobørs for å kjøpe disse. Det er fremdeles gjeldende for noen kryptovalutaer, spesielt mindre kryptovalutaer eller nye kryptovalutaer, og man trenger som regel en av de store kryptovalutaene som Ethereum eller Bitcoin for å kunne handle på kryptobørs. Og disse kan man nå heldigvis kjøpe og handle med på flere store handlesplattformer på nett.

Det gjør at det er blitt enklere å investere, og man kan få lettere tak i andre kryptovalutaer enn Bitcoin, som Ethereum, Ripple og Iota.

Investering i aksjer

Det troner fremdeles høyt å investere i aksjer i Norge. Det er noe av de vi er aller mest begeistret for å investere i, og det er heller ingen tvil om at aksjemarkedet er blitt mye mer tilgjengelig for nordmenn. Dette gjelder også det spennende internasjonale aksjemarkedet, hvor man kan investere i amerikanske aksjer som Tesla eller Apple. Dette er noe nordmenn for alvor har fått øynene opp for. Det er også en stor fordel ved å kjøpe aksjer på nett, at man samtidig får tilgang til en rekke spennende og nyttige læringsverktøy og ressurser, som man kan bruke til å bli bedre til å investere på nettet.

Investering gjennom CopyTrading

En av de funksjonene som er blitt særlig populære på internasjonale handelsplattformer, er det man kaller CopyTrading. Det er et verktøy som lar deg kopiere mer erfarne investorers portefølje og investeringsstrategi. Det åpner opp helt nye muligheter for deg som er nybegynner, og som kanskje har lyst til å investere i komplekse og volatile finansielle instrumenter som kryptovaluta eller forex, men som ikke føler du har den kunnskapen og erfaringen som skal til. Da kan man lære mye av CopyTrading, og man kan potensielt også få veldig mye ut av det.

Det er også grunnen til at nettopp denne måten å investere på har fått solid fotfeste i markedet for online investering. Det samme gjelder faktisk andre former for social trading, hvor man lærer av andre investorer på nettet. Det er for eksempel utrolig populært å delta i fora med andre investoer, for å diskutere potensielle utsikter for et bestemt investeringsobjekt, eller kanskje få et nytt perspektiv på strømningene i markedet.

Det er kommet mange spennende nye måter å investere på, og det som før var litt på kanten, som kryptovaluta, er blitt noe som mange investerer i. Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for aksjer, og vi har også begynt å lære av andre mer erfarne investorer gjennom CopyTrading.

Aksel Engen
Bedriftseier, blogger og investor. Jeg liker å skrive om økonomi, teknologi, nettbaserte inntekter og andre tips og triks. Mitt oppdrag er å hjelpe andre med å oppnå større økonomisk frihet gjennom sterke pengevaner og slippe løs deres gründerånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her