Å være en biker handler ikke bare om motorsykkelen

Fordi stilen ditt skal være like kul som din Harley.

En stor del av Harley-Davidson-livsstilen i disse dager handler ikke bare om å kjøpe riktig motorsykkel. Du må se på stilen også. Når alt kommer til alt, når var sist gang du så en fyr ha på de rosa shortsene med blomster på seg på to hjul? Nei, du må projisere din indre badass når du er en biker. Du vil ikke at folk skal få feil ide.

Det som gjør en person til en ekte biker er den helhetlige stilen hans. Det er rimelig å si at stilen til bikeren reflekterer den sanne personligheten, det får frem den sanne ville siden og holdningen til bikeren.

En populær trend blant bikere, og andre fritenkende/opprørske individer de siste årene er bikersmykker , men denne stilen er lagt fra ny. Denne trenden begynte på 1950-tallet, det er en populær trend som kom for å bli. Med bikersmykker får man vist frem syklistenes livsstil fordi det symboliserer intensitet, frihet og villskap. Bikersmykker tillater folk å flagre den rebelske livstilen på en moteriktig måte.

Illustrasjon av mann med bikersmykker

Hva slags bikersmykker finnes det?

Det er forskjellige design av motorsykler smykker, de fleste av disse designene hentet inspirasjon fra tatoveringer fra forskjellige stammer som skilt, hodeskaller og flammer. Smykkene er nøyaktig håndlaget med unike intrikate mønstre og design. De forskjellige metaller som brukes til å lage slike smykker inkluderer platina, sterling og sølv.

Det finnes mange måter å bruke bikersmykke for å gjenspeile en bikers sanne natur, noen av de vanlige måtene blir kort fremhevet nedenfor;

  1. Motorsykkelarmbånd er passende tilbehør for enhver syklist. Bortsett fra å være et fasjonabelt tilbehør for komfort og beskyttelse av motorsyklistens håndledd, er det et funky og kult tilbehør. Motorsykkelarmbånd kan også kompletteres med en svart skinnjakke eller vest.
  2. Biker-halskjeder med en edgy og funky stil kan brukes som passende tilbehør for trendy motorsykkelantrekk. Det kommer fra den sanne naturen til syklisten, slike halskjeder passerer over en bekymringsløs moteerklæring. Den kan være laget av pigger, hodeskaller eller noe annet passende design. Det er et must tilbehør for enhver tøff motorsykler.
  3. Hodeskalleringer er et fantastisk tilbehør for enhver syklist. Det er så mange utsøkte design av hodeskalleringer som kan gi en følelse av stil til din ekte syklistepersonlighet. Det er et tydelig smykke som gjør at du ser attraktiv ut mens du sykler. Det viser holdning, selvtillit og seighet på en viktig måte. Det er et must for alle syklister.
  4. En annen kreativ måte å gjøre det beste ut av tilbehør til syklister er ved å bruke intrikate utformede beltespenner og pendanter. Det er en kreativ måte å tilpasse; det kan brukes stilig med halskjeder eller armbånd. Det passerer også en bekymringsløs moteerklæring som er synonymt med holdningen til en grov og tøff biker. Biker-beltespenner og anheng er tilgjengelig i en rekke stilige design.
  5. Et annet fantastisk tilbehør til syklister er øreringer. Det jeg elsker med dette smykket er at det ser bra ut både på kvinner og menn, men det sees mest på kvinner. Det er en subtil måte å legge den funky kanten og stilen til antrekket ditt. Det fremhever også ansiktstrekkene. Den kommer også i forskjellige design og mønstre.
Bikerringer med hodeskaller

Med disse tipsene kan du skille deg ut blant mengden og vise frem den ekte bikerpersonligheten din med unikt sykkeltilbehør.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her