Populariteten til bambussokker har tatt av i de siste årene, og mange lurer på hvorfor? Denne artikkelen vil svare på dette spørsmålet.

Folk lurer noen ganger på hvorfor de som prøver ut bambussokker ofte nekter å bruke noe annet enn  etterpå. Det er mange grunner til at folk elsker denne typen sokker, ikke minst fordi de er ekte bedre for føttene dine.

Les videre for å lære hvorfor.


Fordeler med sokker laget av bambus

Mer komfortabelt – Den overlegne komforten behandler føttene dine vakkert og vinker farvel til gnagsår og ubehag. Bambussokker av høy kvalitet demper trykk hele tiden, så det kan føler som om man går på et tykt teppe. Dette bidrar til å opprettholde fantastiske komfortnivåer for føttene dine gjennom hele dagen.

Passer til alle temperaturer – varmt OG kaldt – I motsetning til andre stoffer, kan denne komforten opprettholdes i alle typer temperaturer, takket være det termostatiske stoffet. Føtter trenger å puste og holde seg avkjølte i varmen og komfortabelt varme på kaldere dager.

Unngå fuktighet – føttene skal være tørre for å unngå soppinfeksjoner og andre ubehagelige forhold. Bambus stoff hjelper brukerne å holde behagelige tørre føtter takket være den hule strukturen av fibrene som gjør den superabsorberende. Dette betyr at materialet effektivt fjerner fuktighet fra huden. Bambus er veldig pustende og langt bedre i denne henseende enn bomulls- eller ullsokker.

Eliminerer lukt – De fleste vil gjerne være friske og luktfrie. Sokker som er produsert av bambus er sammensatt av naturlig antibakterielle bambusfibrer som drastisk reduserer fotlukt. Faktisk har tester av den japanske tekstilindustrien vist at bambustoffet eliminerer over 70% eller introduserer luktdannende bakterier. Naturligvis er dette en svært nyttig fordel i tillegg til den overlegne komforten til sokkene.

Tar vare på huden din – Følsom hud er godt ivaretatt av bambusstoffet, som er hypoallergent. Bambusfibrene er mer miljøvennlige enn mange menneskeskapte fibre og irriterer ikke huden på samme måte. Enda bedre, bambusen vi bruker er 100% økologisk dyrket, så det er ikke spor av plantevernmidler eller andre kjemikalier nær huden din.


Hvor kan jeg kjøpe bambussokker og andre klesprodukter av bambus?

Det finnes mange tilbydere av bambusprodukter, men ikke alle av av lik kvalitet.

Bambox er norges ledende leverandør av produkter som er produsert av Bambus. Selskapet har arbeidet med bambusprodukter i flere år og deres fantastiske oppskrift for bambussokker har blitt utviklet i løpet av nesten tre år.

Som et resultat, har dette blitt landets nr. 1 outlet for bambussokker. På grunn av det faktum at de fokuserer på holdbarhet, komfort, naturlig følelse og miljøvennlig materiale, har de tatt seg tid til å perfeksjonere sine sokker. Som en følge av dette, elsker kundene sokkene de har å tilby. Dette kan enkelt bekreftes ved å sjekke anmeldelser av nettbutikken på ratepanel, hvor kundene har gitt dem en gjennomsnittlig rating på 9.3/10.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her