Hjem Diverse 7 Ting Du Kan gjøre mens Du venter på Flyplassen

7 Ting Du Kan gjøre mens Du venter på Flyplassen

Posene dine har blitt innsjekket, du har ombordstigningskortet ditt i hånden… og nå må du vente flere timer før du går ombord. Hva kan du gjøre mens du venter på flyplassen?

Tren

Føler du musklene dine svekkes fra alle flyforsinkelsene? Prøv treningsstudioet! Mange flyplasshoteller har treningsstudioer med dagskort tilgjengelig for publikum; noen er til og med åpne 24 timer i døgnet. Har du ikke et ekstra sett med treningsklær? Stå opp og ta en rask spasertur rundt terminalen – men unngå å løpe hvis du ikke vil risikere å bli taklet av sikkerhetsvaktene.

Skjem deg selv bort

Flyplass dag-spa og massasje butikker har blitt allestedsnærværende på internasjonale flyplasser. Har du flyskrekk? Smelt bort frykten din med en muskel-prikkende rygg- eller fotmassasje, eller unn deg en ansiktsbehandling og en manikyr-pedikyr. Bare ikke bli så avslappet at du glemmer flyreisen din.

Slapp av i Lounger

Deluxe-salonger, som en gang var forbeholdt de rike menneskene i Første Klasse, kan nå være ditt hjem borte fra hjemme – i noen timer, uansett – for en liten avgift. De vanligvis har behagelige sitteplasser, aviser og ukeblader, en matbuffé og gratis wi-fi (en virkelig velsignelse i de usiviliserte flyplassene som fremdeles krever penger for wi-fi-tilgang).

Se på folk

Hvis det er noe flyplasser sjelden mangler, er det folk. Bli interessert i dine medreisende: bli en detektiv og se hvor mye du kan finne ut om dem gjennom observasjonsevnene dine (eller spill motepoliti og bedøm deres dårlige smak i klær istedet). Hvis du likte filmen «Love, Actually», kan du gjeninnføre åpningsscenen ved å se på de emosjonelle gjensynene ved den internasjonale ankomstsporten.

Vindu-shopping

Noen flyplasser i dag nesten virker som glorifiserte kjøpesentre som bare tilfeldigvis har fly som lander der, og prisene er høye siden det ikke er noe annet sted å gå. Men du kan ha mye moro å spille med reisedingsene og massasjestolene på Brookstone, prøveteste fuktighetskremer og teste dufter på L’Occitane, bla gjennom bøker i WH Smith og se på prislappene i Pradabutikken. Har du litt ekstra valuta til overs? Bruk den på noen lokale suvenirer eller søtsaker for å ta med hjem.

Kom tilbake til naturen

Hvis du flyr gjennom Sørøst-Asia, kan du finne deilig pusterom med nydelig grønn natur som skiller seg fra den normale flyplass-opplevelsen hvor alt du ser er betong og glass. Kuala Lumpur Internasjonale Flyplass har skapt en del av den malaysiske regnskogen på flyplassen for besøkende å utforske, og Singapores Changi Airport har et halvt dusin forskjellige hager i hele komplekset, inkludert en orkidehage med koi-dam og et tropisk habitat fylt med sommerfugler, kjøttetende planter og en fossegrotte.

Spill på Mobilen

Telefonen din kan være en flott måte å tilbringe tid på, og takket være den kraftige maskinen du har i håndflaten din, kan du bruke timevis på spill – med alt fra spill som Spill Starburst, eller FPS som Call of Duty – telefonen din kan være en flott måte å tilbringe tiden på. Bare sørg for at du har nok batteri til både spill og flyturen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her